26.8 C
София
неделя, юни 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Грахич отвя брутално Слави: Ти пък какво разбираш?! Боже, благодаря ти, че ме отърва от тази помия!

  Бившата вокалистка на Слави Трифонов и „Ку-Ку Бенд“ Цветелина Грахич избълва купища обиди по адрес на някогашния си работодател и колегите си, а причината за това е повече от скандална.
  Повод за нападките на певицата към Дългия стана негова публикация във фейсбук по повод  атаката на Иран срещу Израел. В нея Трифонов пише, че „ислямът е извън всякакви човешки ценности и разбирания и е чудовище, с което светът трябва да воюва с всички възможни методи“.

  Цветелина Грахич разкри мръсните тайни на поп фолка
  Ето какво гласи цялата публикация в профила на Слави:
  „Нападението на Иран над Израел снощи е абсолютното доказателство, че ислямският фундаментализъм и неговият режим в Иран нямат никакво място в съвременния свят, в който живеем. Демокрация, свобода на словото, свобода и равноправие на жените и въобще състоянието свобода – всички тези неща са чужди на режима в Иран.

  Цветелина Грахич разкри нещо голямо: Планирам да направя…
  Аятоласите отдавна управляват тази, иначе толкова прекрасна и богата, държава и това, което се случи снощи, беше съвсем логично. Ако някой си мисли, че може да се преговаря с радикалния ислям, е или наивник, или невежа. Европейската история ясно е доказала това. Как средновековната българска държава е могла да преговаря с радикалния ислям на Османската империя?

  Как Испания е могла да преговаря с радикалния ислям на Арабския халифат? Как българите в Батак са могли да преговарят с радикалния ислям на башибозука? Как се преговаря с държава, която твърди, че трябва да бъдеш заличен от лицето на земята? Защото точно това е доктрината на радикалната ислямска държава Иран – държавата Израел трябва да бъде заличена.

  Грахич не издържа и публично направи на нищо протеже на Слави
  Израел е част от европейската цивилизация и европейската култура. Държавата на аятоласите не е. От името на “Има такъв народ” и лично от свое име изказвам пълната си подкрепа и съчувствие към нашите приятели в Израел. Няма нужда да им пожелавам сила, защото историята е показала, че те я имат в огромно количество! Слави Трифонов“

  Очевидно Грахич, която е родом от Босна, се е почувствала меко казано засегната и афектирана от думите му.

  „Ти пък кФо разбираш от война… Ти пък кога си бил част от война.. С кое право демокрациьо коментираш по подобен начин… Кой ти търси мнението изобщо.. (то изобщо дали е твое или на сценаристите..  нали знам как процедираш.. та тоя роман е написан от твоя потърчка.. но няма значение де). Лесно е да си седиш на шибаното миризливо диванче и да си дрънкаш глупости..

  Бах тоя национализъм.. Пейте си там песничките и много не коментирай за неща, за които нямаш и понятие..

  Цветелина Грахич и Цеца на една сцена

  Не си всезнайко и няма и да бъдеш.. българино(расист)..“, пише ядосана Грахич в мрежата. И не спря дотук:

  „Ай сиктир.. той ше казва Исляма къв бил… Щом подкрепяш тоя ужас в Газа.. да ти се връща бате.. Понякога се чудя как може да съм била част от нечовеци.. С изключения на някой.. Благодаря ти Боже че се отървах от тая помия.. Жалка му работа! Вместо да сте съпричастни… Само гледай някой ден да не ти се случи същото с държавицата.. никой не е застрахован..Но пък ти сигурно ще избягаш на някой красив остров баце.. То така се брани родината.. дим да ме няма.. Смешка!“

  Коментарът на Грахич очаквано предизвика вълна от реакции, по-голямата част от които в подкрепа на написаното от нея. Не е ясно какво е станало после, но няколко часа по-късно певицата изтри публикацията, в която хули бившия си шеф. Дали той не се е свързал лично с нея, за да й потърси сметка, остава загадка. Поне засега.

  Припомняме, че Цветелина Грахич не е част от екипа на Дългия от близо 7 години, а преди това бе дори и негова лична фаворитка. Той я лансираше за сметка на колежката й Лилия и често записваше дуети с нея. След напускането й Трифонов не даде никакви подробности пред медиите, а обяви, че иска да прави самостоятелна кариера и се разделят с добри чувства.

  Едва миналата година обаче певицата се осмели да сподели в тв ефира, че всъщност е била изгонена без сериозна причина. Слави избеснял и я изхвърлил на улицата, след като на един от концертите в „Арена Армеец“ била направила дребен гаф на сцената и сбъркала две фрази в песента „Притури се планината“.

  „Бях се сринала, от сутрин до вечер само плачех, живях с тази болка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един момент започнах да отслабвам и други проблеми, които не искам да споделям, съм ги преживяла. Но не съм посягала към наркотиците и алкохола“, призна Грахич./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ