28.8 C
София
четвъртък, юни 13, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Голяма драма в семейството на Аня Пенчева!

  Синът на Аня Пенчева – Ангел Караньотов, се е разделил с майката на детето си Ива Русинова. Двамата не са заедно вече повече от година, а причината е друг мъж, в когото дрифтърката се е влюбила, пише Intrigi.bg.
  Проблемите между талантливата мотосъстезателка и Ангел започнали отдавна – още когато се родил синът им Борис преди 4 години. Дейната Ива искала да продължава да се развива и да стартира собствен бизнес, докато Караньотов я притискал да си стои вкъщи и да си гледа детето. Баба Аня рядко се включвала в грижите за Борис и това още повече изнервяло дрифтърката.
  Ангел не подкрепял половинката си и в идеята да инвестира голяма сума в летището край Дупница. Именно покрай амбицията й да вземе под аренда частното летище, Русинова се запознава с новия мъж в живота си.

  Според информация той също се занимава с мотоспорт и е запален дрифтър.
  Откакто Ива се е разделила с Ангел, свекърва й не поддържа никаква връзка с нея. Двете не си говорят дори по въпроси, свързани с внучето на актрисата. Тя от самото начало не харесвала Ива, а когато избрала да кръсти детето на баща си Борис, Пенчева тотално се разочаровала.

  Синът й тежко приемал раздялата и още таял надежди да се съберат. Досущ като в клипа на Фики Стораро към песента „Майко“, Ангел често й плачел на рамото, а тя го утешавала, че ще си намери по-добра жена./show.24-chasa.eu
   

   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ