26.8 C
София
неделя, юни 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  След триумфа в „Капките“: Зомбори взе голямо решение, обяви, че…

  Големият победител в „Като две капки вода“ Влади Зомбори дълго още ще бъде под въздействие на емоцията и вълнението от финала на шоуто за имитации, което може да се каже, че преобърна живота му, най-вече кариерата.
  „Никога не смея да бъда категоричен, но със сигурност ще ми трябва помощта на можещи хора, защото правенето на музика не е самотно занятие“, призна, вероятно изненадващо за мнозина той, часове, след като стана ясно, че е големият победител. 

  Инцидент с Рачков на финала на „Капките“: Влади Зомбори се разрева след като… ВИДЕО
  На въпрос дали ще продължи да се занимава с музика в предаването „На кафе“, актьорът сподели какво е чувството, като 11 000 зрители скандират името му.
  Етиен Леви минути след финала на „Капките“ пред БЛИЦ: Случи се голямо чудо!

  „Омекнаха ми краката. Такова вълнение не си спомням да е имало. Може би само раждането на детето ми. Шоуто от нищо не ме е лишило. Това беше един трамплин за мен към правилната посока“, заяви Зомбори.
  И добави: „Не съм предполагал, че ще спечеля сезона. Изключително благодарен съм, най-вече на хората, които ме подкрепяха безрезервно през цялото време. На Бог, на семейството ми и на мен самия, че успях да издържа на това да изкарам нещата до края по възможно най-добрия начин.“/show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ