20 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Тони Стораро шокира с тези думи за синовете си, единият го приписа на комшията

  Тони Стораро направи впечатляващ концерт в „Арена София“ и изпя най-големите си хитове пред 15 000 души. Повлиян от емоцията, на сцената се изпусна и каза нещо взривяващо, което със сигурност ще внесе раздор между синовете му. 
  Всички в залата видяха кой е любимецът в семейството, но още повече се шокираха от думите, които каза по адрес на малкия си наследник Емрах. 

  Обичаният изпълнител представи Емрах на сцената с думите: „Пееш, танцуваш, обичаш хубавите жени… На кого ли си се метнал“, а цялата зала избухна в смях. „Не си на мен, сигурно на комшията“, довърши той. 
  Тони Стораро със синовете си Фики и Емрах 
  Запознати с живота на известната фамилия се забавляваха на смешката, тъй като е всеизвестен факт, че Стораро-старши е голям ценител на женската красота и в списъка му със завоевания присъстват не една или две красиви и известни жени.

  Личеше си, че Тони има упреци към малкия си син и че любимец му е Фики. Неговото представяне на сцената беше един път. „Личи си, че Фики е най-обичаното дете в семейството. Но и с право – той е възпитан, успешен, докато другият е голямо леке“, пишат в мрежата. „Дано не се избият двамата братя, след като си пролича кого обича повече Тони“, съскаха на тръгване от концерта фенове на Човека глас./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ