30.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Японец сбъдна съкровената си мечта и вече е… куче ВИДЕО

  Японец се превърна в истински хит в социалните мрежи, след като започна да живее като… куче.
  Преди няколко години един японец, пишещ под потребителското име „Тако“ в Twitter, обяви пред света необичайната си мечта – да живее като куче, изпитвайки простите удоволствия, на които ежедневно се радва най-добрият приятел на човека – да се разхожда на четири крака в парка, да си играе с пластмасови топки и фризбита и да се търкаля по пода 

  Мъжът не разкрива истинската си самоличност, тъй като се притеснява, че приятелите и семейството му може да сметнат страстта му за малко странна, но не се притеснява да покаже живота си като куче както в YouTube, така и в Twitter.
  Наскоро той се похвали, че се сдобил с нов хиперреалистичен кучешки костюм с изключителна естетика и дори функционална подвижна космата опашка.
  Страстта на Тако към кучешкия външен вид го принуждава да похарчи около 2 млн.

  йени (15 000 долара) за костюм на коли от Zeppet – компания, специализирана в свръхреалистични кучешки костюми.

  Костюмът предлагал едновременно много реалистичен външен вид, с много гъста козина и анатомично правилни крайници, но главата му била лесно най-слабият елемент, тъй като лесно се забелязвала като фалшива.
  Наскоро обаче Тако представи своята нова и подобрена инвестиция – аляски маламут, който не само изглежда сладко, но и е снабден с подвижна опашка и контролируеми движения на устата. 

  Новият костюм на Тако, представен в YouTube и Twitter, привлича вниманието, откакто той публикува видеоклип с него в YouTube., като много хора го наричат луд, че е инвестирал цяло състояние.
  Мъжът признава, че пази страстта си в тайна от приятелите и семейството си, от колегите си в работата и просто от хората като цяло, но няма намерение скоро да се отказва от хобито си.

  Ако не друго, Тако изглежда само все по-обсебен от кучешкия си живот с всеки изминал ден, пише odditycentral.com.

  Превод и редакция


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ