10.8 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Разбра се истинската причина за развода на Драгана Миркович, замесен е трети човек

  Сензационната новина за края на брака на Драгана Миркович с бизнесмена Тони Биелич, разпространена от сръбски медии, предизвика лавина от публикации и коментари.
  И докато първоначалните спекулации бяха, че финансова е причината за развода на съпрузите, които бяха заедно в продължение на 24 години, то сега вече има замесен и трети човек. 

  Съпругът на легендарната балканска звезда имал любовница, с която дори вече живее заедно на две места, а едното от тях е в Хърватия, пише сръбският blic.rs
  През 2023-а той купил вила в Опатия и се похвалил с луксозния имот в своя Instagram, обяснявайки как това е “нова бизнес резиденция”, но къщата се превърнала в негово любовно гнездо, където пребивавал с по-младата си любовница. Тони решил да напусне замъка, в който живееше с Драгана във Виена, след края на брака им. Богатството на Драгана, според последната оценка на сайта “Net Worth Celebrities”, възлиза на 100 милиона долара.
  Драгана и Тони се запознали случайно през организатор на концерт във Виена.

  “В този момент, когато ми подаде ръката си, почувствах нещо необичайно. Поради силата на емоциите си дори не чух името му. Мислех, че никога повече няма да го видя в живота си, но той се опита да бъде различен” – разказва спомените си звездата.
  Последвали множество телефонни обаждания, след които Драгана взима окончателното решение да слее житейския си път с този на Тони във Виена. Предложил й брак по необичаен начин, като поискал от певицата да се омъжи за него, докато били в кола на светофар.

  Тони има нова приятелка, с която живее в Германия и тя е с 15 години по-млада от него и двамата се радват на любовта си, без да се интересуват от чужди коментари. Пак според медийни публикации той не е с Драгана от три години, когато срещнал това момиче и наистина се влюбил, дори се преместил в Германия заради нея.
  Както се говори, това момиче не е единственото, с което Тони флиртувал. Той дори го правел на участия на Драгана Миркович.  Драгана донякъде усещала всичко това, но не е била напълно сигурна.

  Драгана Миркович се обърна официално с изявление пред сръбските медии, като разказа за големия обрат в семейството си. А ден по-късно добави в социалните мрежи: “Това трудно време ме изгражда като човек. Прави ме готов за живот, за проблеми. Никога не знаеш кога ще се появи проблем.

  Може да си мислите, че всичко е супер и няма как да имате проблем, ще се появи проблем, на който не можете да повярвате.После слагам камък пред себе си и го бутам, та да го бутам и сега. Все едно съм се борил и бутал огромен камък през 90-те и сега го бутам вярвайте ми. Бях горда със себе си за това. Това ми е толкова трудно, колкото 90-те години. В момента преминавам през наистина труден период в живота си. Не можете да повярвате колко сила получавам от тези трудности и воля да продължа напред”.

  Тони Биелич пък реши да изтрие профила си в Instagram, който използваше от време на време, така че последната му публикация в тази мрежа беше за майка му, която почина през декември.

  В скорошно новогодишно интервю Драгана Миркович разкри, че децата й – дъщеря й Мануела и синът й Марко, не живеят при нея и че са напуснали замъка във Виена, за да живеят в по-малки апартаменти.

  “Тежко ми е, че вече не са в семейното гнездо. За мен е важно те да са щастливи. Който и да изберат за партньори, аз ще съм възможно най-добрата свекърва и свекърва. Вече живеят отделно. Заради образованието си са във Виена. Живеят в отделни апартаменти.

  В момента не са при мен, но използват всеки свободен момент да дойдат и да бъдат с мама и татко. Там с Тони им създадохме истинска семейна атмосфера. В замъка имаме голяма стая за игри с билярд и всичко, което децата обичат. Ами те постоянно идват у нас именно защото имат всичко необходимо, за да се забавляват с приятелите си” – разказа Драгана пред „Република“./show.24-chasa.eu

   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ