25.8 C
София
петък, юни 7, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Веселин Маринов стана ТРОЕН! Жена му го угоява с торти (Никой не го иска на сцената)

  Половинката на Веселин Стефанов Маринов – сервитьорката Веселина, явно си отглежда мръвка за Коледа, отбелязват зевзеци. Естрадният трубадур е качил над 20 кг за последната година, благодарение на кулинарните умения и сладкарските изкушения на жена му.
  В музикалния бранш се шушука, че участията на Веско Маринов рязко са намалели заради наедрелите му телеса, които не са приятна гледка за никого.

  Изпълнителят на „Да се събудиш до мен“ винаги се е грижил за фигурата си, но откакто се събра с Веселина, осезаемо се запусна. Покачването на килограмите се отрази негативно и на физиологията му, като потните му жлези започнаха да отделят още повече секрети.
  Веси е отдадена домакиня и често се хвали в социалните мрежи със сладкарските си умения. Покрай Великденските празници тя с удоволствие премесвала по няколко козунака на ден само за Веско, които си ги хапвал с апетит.

  Зрители на „Като две капки вода“ също забелязаха рязко нашишкавелите форми на певеца и с негативизъм коментираха отпуснатите му телеса.
  И докато Веселина си го харесва и дебеличък, феновете му все повече започнаха да избягват концертите му на живо, а от ресторантьорския бранш да не причиняват тази гледка на гостите си.

  Прегледана: 288

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ