21.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Не е за вярване какво се случи на Анелия в „Люлин“ ВИДЕО

  Певицата Анелия ще помни цял живот това, което й се случи в столичния квартал „Люлин“. Като цяло тази част на София няма добра репутация и се съветват жителите да бъдат бдителни и по-отговорни за живота си. 
  Че „Люлин“ е по-особен квартал се убеди и самата певица в края на миналата седмица, когато се появи в целия си блясък в крайния район на София. 

  Певицата бе поканена да пее на празника на „Люлин“ и макар силния дъжд, парка в квартала се изпълни с фенове на чалга дивата, които тръпнеха в очакване да я видят и чуят любимите си хитове. 
   
  Но докато изпълняваше дуета си с Константин „Нямаш мене“ изведнъж тока спря. Изгасна цялото осветление, спря музиката и съответно микрофона на звездата. От публиката се чуваха възгласи, а абитуриенти решиха да вземат нещата в свои ръце и да се възползват от тишината, за да огласят целия квартал с викове и отброяване до 12. 

  Певицата по никакъв начин не се смути от възникналата ситуация и търпеливо изчака повредата да бъде отстранена и да продължи да пее пред люлинчани. Зад гърба си има над 20-годишна музикална кариера и със сигурност и друг път са й се случвали подобни инциденти, затова Анелия прие ситуацията хладнокръвно и по никакъв начин не показа, че е ядосана./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ