16.4 C
София
събота, юни 8, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Помните ли тъжаща на младия меринджей от „Съдебен спор“?! Сполетя я голяма семейна трагедия СНИМКИ

  Тъщата на младия меринджей от „Съдебен спор“ – Катя е загубила две внучета – на 2 и на 4 години. Това съобщи главният редактор на предаването Жоро Игнатов. 
  „Преди 11 години тъщата на младия меринджей ни посрещна с камъни, клони, плюнки и закани. Днес ме прегърна, но е тъжна и сломена. Катя е загубила две внучета – на две и четири години“, пише Жоро Игнатов в социалната мрежа Фейсбук.

  Жоро Игнатов се среща с жената в юбилейното 1000 издание на „Съдебен спор“, заради което се прибра в България и самата Нана Гладуиш, която е основото лице на предаването. 
  „Тогава бях по-млада, сега съм 60-годишна. Загубих внуче на 4 години, почина от бронхит. Другото пък почина на две годинки и половина и пак от бронхит, възпаление е станало и не успяха да го възстановят“, излака Катя най-голямата си мъка. 
  „Сега имам 9 внучета, които ме радват. Съпругът ми е болен, краката го болят, пенсионер човек“, допълва тя. 
  Но намира сили да се пошегува с Жоро Игнатов: „Не си предишният, много си отслабнал. Сега ми е паднало да прегръщам красив мъж“. Тя се гушна в него, забравила, че преди няколко години искаше да го набие на улицата. 

  Излъченият репортаж с тежката съдба на телевизионната сензация Катя разчувства много Нана, която не успя да скрие сълзите си. 
  Кадър отпреди години от репортажа,в  който Катя стана най-известната жена в България с култовите си реплики 

  „Защо като дойда в „Седеенн спор“ вечно рева. Аз си спомням времето, когато тази жена Катя дойде в студиото и з апърви път излъчихме този епизод. Тя беше огън, като вихър, който връхлиташе навсякъде. Тя беше израз на една емоция и един заряд, който може би даваше заряд и на нас. И да видиш този човек след 11 години, когато и моя живот мина като на лента, е белязан от живота. Тя сега е по-добре изглеждаща, по-добре говореща, може би по-осмислила живота си, но за сметка на трагесията, която е изживяла. Съжалявам, просто ми стана мъчно“, каза тя./show.24-chasa.eu

   

   

   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ