19 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Рязаната с макетно ножче Дебора показа един от ужасните белези на крака си СНИМКА

  Помните Дебора от Стара Загора, която бе нарязана с макетно ножче от ревнивия си приятел?! Няма как да забравим тази история и всички се молим той да получи заслуженото наказание. 
  За някои от нас историята може да е в миналото, но Дебора все още носи отпечатъците на ужасното преживяване. Тя сподели нов кадър в социалните мрежи, на който се вижда един от ужасните белези, който ще й напомня до живот за случилото се. 

  „Само един човек може да ви направи щастливи и да промени живота ви- вие самите“, пише тя под снимката, която е поместила в своя профил в Инстаграм. на десния й крак се вижда жесток белек, който ще й напомня как Георги искаше жива да я одере. 
  Дебора получи много положителни коментари под снимката и всички отбелязват колко е красива. „Тези белези няма да те направят по-грозна. Носи ги с гордост, за да ти напомнят колко си силна и да не правиш в бъдеще грешки“, съветват я нейни почитатели. 
  А след успешната песен с Лидия и след това парчето с Deep Zone Prodject, Дебора е категорична, че иска да стане известна певица и вече работи върху нова песен, която се надява в най-скоро време да представи на всички, които застанаха зад гърба й и я накараха да повярва, че лошото може да остане в миналото./show.24-chasa.eu

   
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ