15.8 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Какво си е причинила?! Камелия се показа без грим СНИМКА

  Фолк звездата Камелия сподели изненадващо стори, с което искаше да покаже печеното си агънце за Гергьовден, но феновете й останаха изненадани от нейния външен вид. 
  Изпълнителката на „Луда по тебе“ се показа без грим и втрещи всички. В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо. 

  Ясно се вижда, че Камелия има промяна в скулите, които са станали доста по-големи и подпухнали. „Защо си причиня това?! На стари години загуби своя чар“, гневят се в мрежата. Не ни отбягва фактът, че е надула стабилно и устните си. 
  Неотдавна тя оперира носа си, сложи си фасети и заприлича съвсем на нов човек. Изглежда че хората не могат да я приемат с новата й визия и оттогава има спад и в кариерата си. 
  „Заприличала е на нещо средно между Памела Андерсън и Донатела Версаче. Винаги е била естествена, какво я удари сега, не знам“; „Явно не може да приеме факта, че остарява и търси начини да предотврати това, но е неизбежно. Нека остаряваме с достойнство. Или, ако се пипа нещо, да бъде добре направено и с мярка, както е при Глория. Но Камелия, Рени и Галена прекалиха и вече не приличат на нищо“, са само част от коментарите в мрежата./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ