17.4 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ники Кънчев отнесе голям шамар заради лекар в „Стани богат“

  Поредният зрелищен епизод се случи в „Стани богат“, а Ники Кънчев се оказа на най-напеченото място в студиото, след като заради един от кандидатите за пари, тв водещият бе захапан доста сериозно в мрежата след това.
  Става дума за лекар, който без жокери грабна чек за 20 000 лева, само че изпусна да добави още 10 000 към тях. За тях д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой откривател основава първия филм за Франкенщайн?“ – Хенри Форд, Никола Тесла, Александър Бел, Томас Едисон.

  Играчът разсъждава малко и позна с Едисон. Последва въпрос за 20 000 лв.: „На какъв брой километра е равна една светлинна година?“ – 16 милиона, 10 милиарда, 9 трилиона, 1 квадралион.
  Тук Георги започна да умножава секунди, минути и часове, до момента в който позна, че става въпрос за 9 трилиона. Ортопедът от пловдивската болница „Свети Георги“ даже посочи пред Ники Кънчев, че в случай че е имал лист под ръка, сметката щяла да му излезе по-бързо.
  Въпросът за 30 000 лв. беше: „Къде се намират градовете Париж, Лондон, Полша и Южна Тарауа?“ – Англия, Канада, Кирибати, Филипини. Д-р Минев клонеше към Кирибати, само че не посмя да рискува и се отказа. Извън играта той маркира правилния, за негово съжаление, отговор.
  Накрая Георги обаче не изглеждаше отчаян и призна, че ще похарчи част от сумата, за да заведе половинката си Деси на екскурзия в Лондон, където да гледат мач на любимия си футболен Челси.

  „Удоволствие е да гледаш такива играчи! Поздравления! А най-хубавото е, че е младеж, значи има вяра!“, гласеше един от многото коментари в мрежата след това.
  „На Кънчев няма ли кой да му каже да дава пояснения, докато се разкрие въпроса? Сега някой разбра ли за какво Париж, Лондон и Полша са в Кирибати? На светлинни години е от Билалов. Чак ми е обидно това шоу на моменти“, гласи обаче друг коментар./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ