29.8 C
София
неделя, юни 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Все да е отгоре: Антония Петрова чукна 40 и преспа във вулкан

  Имам си всичко, пожелавам си само здраве, казва Мис България
  Носителката на титлата Мис България Антония Петрова посрещна рождения си ден в кратера на вулкан, пише Телеграф. Блондинката избра да прекара празника си на едно изключително интересно и определено нетрадиционно място, а именно на вулкан в Исландия.

  Става дума за уникален суперлуксозен петзвезден резорт в Исландия. Мястото е интересно, и както самата Антония разказа, е определяно за едно от най-новите чудеса на света.
  Да пренощуваш в синята лагуна в кратера на вулкана е уникално преживяване, което обаче не е достъпно за всеки. Спа хотелът е достъпен за любителите на подобни предизвикателства на цена от около 4000 лв. на нощ.

  „Избрахме хотел, който се намира в центъра на вулкан, обградени от лава, не спираме да се възхищаваме на тази гледка. До вчера е имало изригвания, но ни предупредиха, че в момента е безопасен период“, обясни Антония. Красавицата не пропусна и да се изкъпе в полезните води на вулкана.
  „Изпомпват водата от недрата на земята и я смесват с лечебната лагуна, която се води за най-лековита, разкрасяваща и подмладяваща“, разказва още миската.   

  Папарак
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ