15.8 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Потрес! Галена пее без бельо в нощен клуб, загорели мъже надничат под полата й СНИМКИ 18+

  Певицата Галена се появи на сцената на нощен клуб във Велинград без бельо. На фолк звездата й стана навик да си „забравя“ гащите и да изкушава мъжете, които запознаха все по-често да надничат под късата й рокличка. 
  Галена определено бе избрала предизвикателен тоалет, като по този начин се мъчи да задържи позициите си на върха. Изпълнителката на „Горчиво“ отдавна е разбрала, че само с хубави песни няма да е на върха и доста умело съчетава артистичния и певческия си талант, придружени с предизвикателна визия. Но този път направо се е оляла и е излязла гола на сцената. 
  Горната част едва побираше бюста й. Затова от време на време той се подаваше отдолу. Полата пък разкриваше голяма част от ханша й, заради което навеждаше на въпроси дали собственичката й носи бельо. Нямаше изгледи за токова, а мъжете в клуба се надяваха да зърнат какво има под полата й.

  Най-странното е, че мъжът на Галена няма нищо против жена му да излиза в този вид на сцената. Самият той е присъствал на въпросното участие, но изглежда не е смутен, че жена му си вдига краката и 100 на 100 някой е видял „най-милото“ й, за което мечтае почти всеки втори мъж./show.24-chasa.eu   

   

   
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ