17 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Анелия за сефте разкри пикантни тайни за мъжа си, разбра се, че не иска да…

  Откакто е с бизнесмена Любомир Захаринов, Анелия е променена до неузнаваемост. Фолкпевицата, която иначе дълги години не можеше да намери щастие в личния си живот след серия от разочарования, този път реши, като никога, да разкрие доста пикантни тайни от семейния живот.
  Изпълнителката призна каква домакиня е и защо понякога не е необходимо да се престарава в кухнята, въпреки известните поговорки за храната и стомаха на мъжа.

  Опа: Анелия се омъжи тайно и веднага показа пред всички… СНИМКА
  „Обичам да ми е красива масата, да е вкусна храната и да готвя с любов за мъжа ми. Мисля, че се справям добре, но за мен правилото е да разпределям енергията си така, че да не се изтощавам. Ако съм изморена не правя вечеря и предпочитам да поръчвам“, сподели Анелия в тв интервю за „На кафе“.
  Фолкдивата сподели и кои са основните критерии за една жена, която трябва да се справя с домакинството. И от думите й определено става ясно какво се случва в дома им.

  Дни след годежа Анелия призна: Ставам все по-готова за… ВИДЕО
  „Аз съм от тези които смятат, че е важно правило една жена да има всичките енергии. На домакиня, на момиченце, на любовница и на кралица“, категорична е певицата.

  Анелия проговори за новия си мъж! Направи най-милото, на което е способна ВИДЕО
  „Важно е да балансирам всички тези енергии за да бъда любимата жена и да правя нещата с удоволствие. Изтощавам се от ангажименти и не съм перфектна навсякъде. Основен приоритет ми е да отделям нужната енергия за мъжа ми, за семейството и за децата“, не пропусна да отбележи още Анелия./show.24-chasa.eu

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ