20.8 C
София
вторник, юни 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  3 зодии ще извадят неочакван късмет в края на май

  Ако късметът все още не ви се е усмихнал този месец, не бързайте да се разстройвайте! В края на май звездите са си избрали няколко щастливци, които да дарят с невиждан късмет.
  Те ще могат да преследват смело мечтите си, разчитайки на подкрепата на Вселената. А тя им е подготвила куп неочаквани изненади, подаръци и дори любовни признания.

  Дева ️
  Девите не са свикнали да разчитат на ничия подкрепа, въпреки че това може да бъде много приятно.

  Ако дълго време сте зациклили на едно място и не се решавате да направите промени, задължително трябва да използвате златния билет на късмета в края на май. 
  Няма време за съмнение, затова е важно да положите усилия и да покажете, че сте готови за промяна. Това може да е всичко – от закупуване на билети до мечтана страна до напускане на скучна работа.

  Вярвайте в правилността на действията си с цялото си сърце и тогава звездите няма да ви разочароват. 
  Везни ️

  За Везните също е време да се отпуснат и да оставят нещата просто да се случват.

  Заседнали сте на едно място, нервите ви се влошават и продължавате да се суетите? Отпуснете се! Едно закъснение или пък загуба не са равни на края на живота. Самоунищожавайки се с тревога просто пречите на чудото да се случи. 
  В края на май ви очаква дългоочаквания завършек на някакъв голям процес, свързан с разходи и умора – мащабен проект, преместване или подготовка за сватба (или развод, кой знае ). Финалът е близо!

  Водолей ️

  В края на май Водолеите ще се радват на късмет в личния живот. За някои този месец може да се превърне в началото на нова връзка или дори период на предложение за брак.

  От средата на май е по-добре да се откъснете максимално от рутината и дори да си вземете отпуск. Енергията ви ще бъде насочена само към удоволствия и романтика и затова работата в този момент е просто безполезна.

  Планирайте пътуване с любимия човек и не се страхувайте да покажете чувствата си, защото само така ще видите истинските му емоции. /jenata.blitz.bg

  Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ