30.8 C
София
сряда, юни 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Астро: Внимавайте какво казвате, защото всяка дума притежава голяма сила
  Периодът, в който Луната е в първата четвърт, обещава активност и енергия. Можете да почувствате рязко покачване на силата и жажда за резултати. Може би ще има по-голяма решителност и увереност в действието. Важно е да не ставате прекалено агресивни или нервни. Не забравяйте значението на комуникацията и сътрудничеството за постигане на хармония и успех.

  Луната е в знак Лъв до 00:34ч на 16 май.
  Нарастващата Луна в царството на Лъва е символ на сила, успех и просперитет. Избягвайте стресови ситуации. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Всичко, което натоварва сърцето и другите органи, ще бъде още по-вредно, отколкото в други дни.

  Луната излиза на празен ход от 19:42ч до 00:34ч в полунощ, когато влиза в земния знак Дева.
  Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 12:37ч

  Енергията на 7 лунен ден смущава струните на душа, активира магията на звуците, които могат да вдъхновяват и оживяват, но и да смачкват и рушат. Думите могат да галят като перце и да режат като нож. Внимавайте какво казвате, защото всяка дума, която изречете сега притежава голяма сила. Казаното може да провокира нежелани събития в настоящето и бъдещето. Всяка изговорена лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас. Създайте положителна атмосфера около себе си и се предпазвайте от негативност.
  Добро време за всяко начинание. В къщи можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Може да проявите малко физическа активност, но не претоварвайте тялото. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

  Избягвайте спорове и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

  Следва 8 лунен ден от 12:37ч на 15 май до 13:40ч на 16 май
  8 лунен ден съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение.  Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате, да не им оставяте време за развитие.

  Нежелателно е да се гневите и да се нервирате в осми лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие. Избягвайте места, където има много хора. Лесно може да възникне емоционално напрежение.  Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. След 12:37ч не се препоръчва нито секс, нито подстригване.

  източник: novini.bg

  Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

  Благодарим Ви! 

  Последвайте ни във Facebook


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ