26.8 C
София
вторник, юни 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Д-р Щонова с брутално откровение за Месечков след победата в „Денсинг старс“

  Д-р Неделя Щонова разкри истината за отношенията си с Месечков броени часове след като двамата станаха шампиони в „Денсинг старс“. Три месеца невроложката козирува на партньора си в танците, но едва след като вдигна купата се отпусна и разкри как е оцеляла в казармата на Наско и защо е търпяла рисковите поддръжки.
  „Взривоопасно беше. Наско е много взискателен. Вземаше ми тока, стапяше ми лагерите. Когато се запознахме ми каза императивно: „Ти си автор и водещ само в твоето студио, в репетиционната ще стане каквото аз кажа!“

  След грандиозната победа в „Денсинг старс“: Неделя Щонова призна, че е отказвала…
  Много ме беше страх от поддръжките, които изискваше. Илиана Раева ме питаше защо му уйдисвам на акъла. Но аз знаех, че той не се държи така от желание да ме доминира, нито заради зловредна амбиция, а защото обича танца и изкуството. Изпитвам респект и преклонение пред това, което Наско направи за мен“, каза д-р Щонова в „Преди обед“.
  първите епизоди на „Денсинг старс“ тя танцува с жестоки болки заради кръвоизлив на бедрения мускул, а партньорът й – със спукана костицата на левия крак, която още не е оперирана. Двамата признаха, че са свалили общо 10 килограма в шоуто.

  Майката на Неделя Щонова се появи в „Денсинг старс“ и й поиска прошка за… СНИМКИ
  „Не очаквах да победя, бях смаяна. Свещен момент, тепърва ще го осъзнаваме. Това е брутално труден формат, всеки заслужава купата“, заяви д-р Щонова след триумфа./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ