11.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Тези две миски се хванаха за гушите и стана страшно

  Миски се хванаха за гушите в ново уеб риалити, след като Виктория Зайкова, която всички познават като участник от „Хелс Китчън“, се сблъска с Анджелина.
  Двете дами са част от риалити конкурса „Мис Плюс Сайз“.

  В първи епизод от предаването бяха представени участничките от втория му сезон. Една от тях е атрактивната готвачка Виктория Зайкова, която влезе в жестока конфронтация с друга супер скандална участничка Анджелина.
  Двете дами се падна да делят обща стая по време на престоя си в предаването. Това създаде повод за ругатни и обидни изказвания. Виктория категорично отрече да спи в една стая с Анджелина. „Никога не съм си представяла, че животът ще ме срещне с подобна личност. Тази жена няма никакви ценности и морал. Новината, че ще трябва да деля една стая с нея, ме съсипа“ – сподели разочарованието си пред „Телеграф“ готвачката.
  Скандалната ситуация доведе до сълзи, а Виктория беше на път дори да се откаже от участието си. В края сметка тя, която е доказала себе си като силен играч, взе все пак решение да остане в проекта.

  „Записах се, защото знам, че имам всички качества да стана новата Мис Плюс Сайз“, каза още тя и така оправда оставането си в проекта./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ