16.4 C
София
събота, юни 8, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Вече има спечелил близо 100 000 от „Скрита самоличност“: Геро и Джуди Халваджиян разкриха, че…

  Новото шоу на Нова телевизия „Скрита самоличност“, което скоро обещава да завладее родния тв ефир, се оказва много по-интересно, отколкото мнозина очакват да бъде. Водещият Геро и продуцентът Джуди Халваджиян разкриха любопитни подробности, които няма начин да не ви заинтригуват.
  „Максимумът, който може да бъде спечелен, е 100 000 лева. А още в първите епизови на „Скрита самоличност“ имаме участник, който стигна до 96 000 лева“, това сподели в аванс преди големия старт водещият Геро. Но все пак добави, за да се знае:

  „Гледам да не знам много, за да ми бъде интересно и на мен. Трябва да си много наблюдателен, има и жокери. Зрителите гледат от екрана, по-ясно им е, а за участника е много по-трудно и виждането, и преценката“, сподели той в „На Кафе“ пред Гала. И повдигна още мъничко завесата: 
  „Има улики, с които се помага на участника, защото не е толкова лесно, колкото си мислим. Това е една глътка въздух, с която да проверим сетивата си“.
  „Тази игра е доста различна от всички други. Има игри, в които трябват много знания. Има игри само с късмет.

  В тази игра е много интересно това, че играчът трябва да се много интуитивен, наблюдателен, да гледа всеки един детайл“, сподели и продуцентът Джуди Халваджиян, който също е тествал наблюдателността си, наравно с участниците.
  „В първите игри аз не знаех кои са участниците. Заставахме в една стая с брат ми и играехме наравно с участника. Беше много интересно“, сподели той. И добави още:

  „Досега сме имали повече мъже участници. Само една жена за последните пет епизода, които сме заснели. Направи ми впечатление, че на нея й беше много трудно, въпреки че жените имат по-развито шесто чувство. 
  По-нататък ще вкараме и популярни хора с хобитата им“, разкри още любопитна подробност за шоуто той./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ