28.3 C
София
петък, септември 22, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Милена Славова призна: Жана Бергендорф е лесбийка

  Ситуацията около рок певицата Милена Славова и делото, заведено срещу нея заради изразено мнение в социалните мрежи, се следи с особен интерес не само от феновете на изпълнителката, но и от много други хора, според които подобно обвинение е нелепо.
  Разбира се, покрай него наяве излизат и факти, които не винаги носят дивиденти на героите, за които се отнасят. Според Милена Славова колежката й Жана Бергендорф е лесбийка.

  Милена Славова побесня: Нарязаха й гумите, защото… СНИМКИ
  По думите на бунтарката № 1 на българския рок, нейната по-млада колежка е живеела с жена, а повода да разкрие тази пикантерия, станаха наречените от Милена „смъртни заплахи“, които експънкарката твърди, че получила неотдавна. Според нея заканите идвали от гей общността у нас и в чужбина заради неин пост преди няколко години.
  Публикацията на Славова бе възприета от много хора с нетрадиционна сексуална ориентация като обидна и дискриминационна и стана повод за завеждането на дело срещу певицата. Милена обаче, винаги е подчертавала, че не изпитва никакви лоши чувства към гейовете и че я свързва трайно приятелство с нейни колеги с такава ориентация, пише „Хотнюз“.

  „С Люси Дяковска например сме в прекрасни отношения. Тя ми е приятелка. С нея никога не сме говорили на тази тема. И затова не ме интересува с кого живее“, категорична бе експънкарката./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ