18.6 C
София
четвъртък, юни 1, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Елен Колева проговори за битата Диана Димитрова и се нахвърли срещу Вергов и мафията в гилдията

  Цялата актьорска гилдия застана зад Юлиан Вергов в скандала му с Диана Димитрова и макар да не са преки свидетели на случката, те обвиняват актрисата, че си измисля и не е имало никакъв побой. Марта Вачкова, Захари Бахаров, Владо Пенев, Ралица Паскалева, Наум Шопов, Катето Евро са само малка част от актьорите, които пазят гърба на Вергов.
  Най-накрая се появи човек от гилдията, който застана зад гърба на Диана и категорично заяви, че тя е била подложена на тормоз и физическо посегателство. Елен Колева срази всички с разкритията си и хвърли размислите в съвсем нова посока. 

  „Колко е страшно и колко е тъжно, когато една жена, над която очевидно е упражнено насилие, е нападана от цяла една “ Гилдия- Мафия“! Една жена, сама срещу озверели “ защитници“.
  Диана, ти освети цялата мръсотия, повдигна завесата, за да видят хората, какво се крие зад фалша на “ Звездите“. Диана, светлината ти ще пребъде. С теб съм. Като жена, като човек, като актриса! Силна си! Истината винаги е по-силна, просто понякога е нужно повече търпение! Бъди“, пише Елен Колева по темата. 
  Припомняме, че актрисата Диана Димитрова показа шокиращи снимки, на които цялото й лице е посинено. Тя твърди, че кадрите са отпреди 5 години, когато след скандал с колегата й Вергов той полудява и я пребива. Прокуратурата се самосезира, но пък установи, че няма достатъчно доказателства срещу актьора и прекрати делото. 

  От приятелския кръг на Вергов се втурнаха да го бранят и да я нападат нея. Но се чудим, след като са наясно със ситуацията, защо нито един от тях не каза, че двамата са били любовници, защо нито един от тях не каза какво всъщност е писала на дъщеря му, което го е извадило от равновесие?! Само със „знаем истината“ не става! Нормално е приятелите ти да те подкрепят при една раздяла и другият да бъде черен, а в теб да виждат само бяло. Но дали е така?!/show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ