28.8 C
София
петък, юни 7, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Фики каза цялата истина за скандала с Мира и я нападна, че не е…

  Преди няколко дни в попфолк средите се разрази голям скандал между певицата Мира и семейство Стораро. Причината е една и съща песен, която Мира и Фики са запознали да правят.
  Изпълнителката на „Летвата“ разказа в лайф, че продуцентът й е отказал премиерата на нейния клип, след като е бил заплашен от известната фамилия, че ако това се случи, те ще напуснат компанията. 

  На Фики му трябваха няколко дни, за да помисли да как да излезе от ситуацията и накаря пусна официално обръщение, с което изкара Мира виновна. 
   
  „Никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност, както и на моето семейство, начело с баща ми, от когото винаги съм взимал пример. Но във връзка със създалата се ситуация около последната ми песен, държа да кажа, че нямам никаква намеса в отношенията на моята музикална компания и моята колежка Мира.

  А относно самата песен, след всички написани глупости, искам да изясня едно. Въпросната песен „Чипи, Чипи“ и чилийският семпъл към нея са изпети, готови и регистрирани от моя екип в Музикаутор още преди три месеца. Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво означава това.
  Уважавам Мира и нейното творчество, но всяка музика си има своето авторско право, а аз винаги съм си уреждал всички права, на която и композиция да направя кавър версия. Мира можеше да намери контакт с мен и да поговорим за това, че са се дублирали нашите идеи, когато е разбрала, защото аз до вчера нямах представа.

  Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че с нея е искала да подаде ръка на млад талант. Но, за съжаление това не се случи. Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам! Ще продължавам да пея за вас и ще бъда още по продуктивен тази година“, написа той, като категорично отрича той или някой от семейството му да е упражнил натиск срещу продуцента им. /show.24-chasa.eu

   
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ