19.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Звездната абитуриентка Надежда Ковачева: Цените за бала са безобразно надути!

  Поскъпванията много ще затруднят абитуриентите и техните семейства. Цените са прекалено завишени, като се има предвид материалът, от който са изработени роклите. Големи дизайнери използват платове, които не са кой знае какво, а след това завишават стойността на дрехите си. Възползват се от ситуацията. Повечето продукти са некачествени“. Тази истина категорично заяви пред България Днес абитуриентката и победителка от последния сезон на Гласът на България Надежда Ковачева по повод поскъпванията на всичко, което е свързано с абитуриентските балове.
  Като се сетя едно семейство колко разноски има, ще е много сложно за момичетата. Някои от тях, тъй като вече са пълнолетни, работят и им се налага да се оправят сами, което ще ги затрудни още повече“, сподели още изпълнителката.

  Драстичният скок в цените за грим, прическа, рокля и куверт за баловете тази година се усеща осезаемо сред родители и абитуриенти. Най-високи са разходите за роклите, като те варират между 600 и 2500 лева. Костюмите на момчетата също не отстъпват по цена – от 700 до 1500 лева. Кувертът в заведенията достига 250 лева, като някои от тях дори предлагат разсрочено плащане. Професионалният грим е в порядъка от 60 до 250 лева, а за прическа зрелостничките трябва да отделят между 80 и 250 лева.
  Прегледана: 32

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ