29.8 C
София
сряда, юни 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Обижда ли се Мария на прякора си „Мара Отварачката“?! ВИДЕО

  Фолк звездата Мария е оставила зад гърба си големи хитове и определено има с какво да се гордее, но наред с това всички я знаят и със скандалния й прякор „Мара отварачката“.
  От години се говори, че този прякор е много неприятен за певицата и тя по всякакъв начин се опитва да се отърве от него и дори съжалявала, че снимала въпросната реклама за известна марка бира.

  Наскоро изпълнителката на хита „Спомен“ гостува на Красимир Красимиров в подкаста „Не съм такъв човек“, където той директно я попита какво е мнението й за въпросния прякор и получи изненадващ отговор. 
  Цялото видео с Мария: 
  „Кой каза, че не си харесвам прякора „Мара Отварачката“?! Така са си помислили хората. На всички Марии им казват Мара, от време оно е това. Отварачката идва от най-успешната българска реклама до момента, направена от Димитър Митовски. Влязла е в топ 10 на рекламите в Европа.

  И към днешна дата се върти в завода на една от най-големите бири в света. Какво повече можем да кажем за тази реклама?! Както искат, така да ми викат. Ако искат и нещо по-кофти да измислят. Въпрос на въображение. И към днешна дата бих направила същата реклама, ще бъде чест за мен“, разказва Мария за участието си в известната реклама, която й помогна много и в кариерата./show.24-chasa.eu
   

   

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ