30.8 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Мис България ПОПИЛЯ Ергена: Колко е смазващо да си страхливец! (Вижте как го насоли)

   „Представете си колко смазващо е да си страхливец. Да нямаш чест и смелост да се изправиш срещу две жени, които 2 месеца те чакат и търпят какво ли не само и единствено заради теб! А ти да се запишеш на клипче?!“
  С тези думи Мис България Венцислава Тафкова насоли Ергена Алек Младенов заради решението му на финала на риалити предаването да не се появи пред финалистките, а да ги изостави с видео обръщение.

  Според популярната моделка не майката на Алек е виновна, а самият той, затова че не е имал очи да се изправи пред Магдалена и Надежда и да им каже лично какъв е изборът му.
  „Ергенът – който цял формат говори за мъжкарство, накрая не събра смелост да застане зад решението си. ЖАЛКО Е, че все повече млади мъже взимат пример точно от такива „мъжкари“ (мамини синчета) и не знаят значението на думи като доблест, мъжка чест и отговорност“, възмутена е Тафкова.

  Любопитна подробност е, че миската още преди 2 месеца пророкува, че победителка в „Ергенът“ няма да има. Според Тафкова проблемът не е в това, че не избира никоя от дамите, а в начина, по който го е направил.
  Решението му шокира и други родни звезди и днес Инстаграм профилите са пълни с подигравателни мемета или възмутителни постове. „Унизително поражение за тези жени от мъж, когото всички харесвахме в началото. Всичко ли е рейтинг и пари!?“, възмути се фолк певицата Глория. Топ моделът Николета Лозанова пък пусна забавно меме, в което оповестяват майката на Алек за победителка в „Ергенът“.

  Прегледана: 22

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ