6.8 C
София
петък, април 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен ден днес 3 декември 2022 г

  С лунния календар всеки, дори и най-неблагоприятният ден, може да стане малко по-добър. Използвайте съветите на астролозите, за да може 3 декември да бъде страхотен ден за вас.
  Много неща просто нямаме време да свършим в поредица от дела и грижи. Например, нямаме време да се посветим на развлечения, хобита. Нека радостта и лекотата на тази събота ви помогнат да станете по-щастливи и нека неприятните неща не ви отвличат от това, което обичате с цялото си сърце. Опитайте се да не се фокусирате върху провалите днес.

  Фаза на луната: Започва 10 лунен ден. Нарастваща луна в съзвездието Овен. Този зодиакален знак е насочен основно към събуждане на физическите сили и подобряване на настроението, така че денят е добър за упражнения и за любимите ви дейности, хобита. Тази събота е по-добре да не правите това, което ви дразни.
  Магнитни бури на 3 декември: Синоптиците не прогнозират магнитна буря за този ден.

  Какво ще донесе късмет днес

  • развлечения;
  • физическа дейност;
  • покупки;
  • Четене на книги;
  • козметични процедури.

  Какво ще изплаши успеха в този ден

  • хипотермия;
  • завист;
  • злоупотреба с лоши навици.

  Домакински дела според лунния календар

  У дома днес трябва да се отпуснете, да се забавлявате и да правите това, което ви носи истинско щастие. Луната ни дава пълна свобода на действие, така че се опитайте да не се съсредоточавате върху омразните домакински задължения. Това е прекрасен ден за гледане на филми, домашен спорт, излизане. Ако нямате желание да изнемогвате у дома, не се колебайте да излезете някъде на разходка. Основното е времето да е подходящо. В родните стени е полезно да готвите, кулинарни експерименти, да общувате с приятели. Поканете приятелите си, ако искате да се забавлявате.
  Дрехи и късметчета за тази събота

  Денят е изпълнен с енергията на Огъня, която ще ни помогне в борбата със съмненията и проблемите. Малко лекота и ярки цветове не биха навредили в дрехите. За да подкрепите енергията на Огъня, използвайте червени, оранжеви и жълти тонове в дрехите си. Ще бъде много полезно да носите дрехи, направени сами. Да работиш със собствената си енергия е по-продуктивно, отколкото да се опитваш да се защитиш с усилията на другите.

  От металите си струва да се даде предпочитание на златото, което представлява силата на елемента Огън. Ако днес трябва да работите дълго и упорито, по-добре заменете златните бижута с циркониеви или титанови. От камъните можете да използвате силата на нар, рубин, кехлибар и карнеол.
  Финанси и работа в 10 лунен ден

  Днес не е най-доброто време да се обърнете към държавните агенции за разрешаване на проблеми, свързани с бюрократични трудности. За да не губите време напразно, по-добре е да отложите такива въпроси за друг ден. В противен случай може да си губите времето и енергията.

  10 лунен ден е благоприятен за разходи, свързани с пътуване и възстановяване на здравето. Можете да ремонтирате кола, да купите билети за самолет или влак. Също така е полезно да харчите пари за продукти за грижа за кожата или косата, да посещавате фризьор и да купувате дрехи.

  Любов и общуване 3 декември

  В комуникативно отношение денят ще е полярен. От една страна Луната в Овен ни провокира към общуване, но са възможни и конфликти поради различия във възгледите и мненията. Опитайте се да се научите да отстъпвате в спорове, тогава всичко ще бъде наред. Ситуацията ще се усложни от факта, че всеки може да бъде прав по своему.
  Овенът ще спомогне за укрепване на връзката между любими хора и любовници. Ако намерите някой, който е предназначен за вас, Луната определено ще ви помогне да опознаете този човек. Това се отнася не само за любовните отношения, но и за приятелските и бизнес отношенията. Насилственото привличане на хора към вас в такъв ден не си струва. Този, който е с теб по пътя, ще остане до теб.

  Настроение и здраве според лунния календар

  В такъв ден Луната помага на хората, които не са уверени в себе си, да станат по-силни. Ако чувствате вина или безпокойство, склонни сте към депресивни мисли или стрес, вероятно ще срещнете енергиен вампир, който ще се опита да се храни с вашата сила и емоции.

  Физическата активност днес ще бъде много полезна, тъй като ще помогне за изграждането на защита около вас и ще насочи енергията на растежа на луната в правилната посока. Неизразходваната енергия няма да се натрупва, а ще стои бездействаща напразно и тогава има голям риск да я изпръскате върху скандали, кавги и негативност.

  Тази събота ще бъде чудесно време да планирате нещата за бъдещето. Разгледайте нашия хороскоп за седмицата от 5 до 11, за да планирате правилно нещата и да подредите приоритетите си за следващата седмица.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ