8.9 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Панделиева изригна гневно срещу „Хелс Китчън“: Това е жив пример за насилие и…

  Журналистката Лияна Панделиева отново изказа мнение за нашумялото кулинарно шоу „Хелс Китчън“, което е доста негативно и отприщи сериозна дискусия в социалните мрежи. 
  Известното шоу има голяма фенска аудитория и определено шеф Виктор Ангелов се слави като най-добрият водещ сред готвачите, но напоследък случващото се във формата е доста притеснително и Панделиева обърна сериозно внимание на това. 
  „Хелс Китчън е жив пример за насилие и унижение над жени, унижение на всички участници. Това, че хората са в шоуто доброволно, не прави формата по-малко унизителен, нито демонстрацията на грубост по-малко отвратителна. Треперещи, плачещи хора, обиди, ругатни – това е школа и вдъхновение за всеки, който търси подход да бъде насилник. Форматът сам по себе си оправдава насилието. Точка“, пише тя в социалните мрежи. 

  Наблюдават се все по-често коментари на почитатели на шоуто, които също изразяват възмущението си от унижението на участниците. „Как може да им се изсипват чиниите върху главите, как може да се крещи по този грозен начин и да ги замерят с различни предмети. Това е подсъдимо“, гласят част от коментарите в мрежата./show.24-chasa.eu
   

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ