11.4 C
София
четвъртък, май 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Тони Стораро хвърли в ступор: Случи се нещо голямо, още не мога да дойда на себе си!

  Много уважавам хората, които са били преди нас и са оставили голяма следа в музиката. И те са с табели: Национални герои! За мен самия това е изненада, още не мога да дойда на себе си. Но искам да го запазя като изненада. Това сподели попфолк легендата Тони Стораро в „Преди обед“ в ефира на bTV.
  На 9 май изпълнителят вдига грандиозен концерт за своите 25 години на сцената в Арена София, но тогава ще се случи нещо, което е толкова невероятно, че самият той още не е на себе си.

  Тони Стораро изплака: Нямах пари за кебапче, а заради фалита на баща ми…
  „Никога човек не трябва да губи своите надежди или да подценява себе си. Никога в живота си не съм си мечтал, не съм подозирал, че на такъв човек като мен, дошъл в големия град, могат да му се случат такива големи чудеса.
  Тони Стораро с шокиращо разкритие за жена си

  Това, което ми се случи преди няколко дни, е огромно постижение, нещо огромно за моята кариера, още не мога да повярвам“, сподели с неприкрито вълнение Стораро, но все пак не пожела да разкрие подробности.
  Иначе на концерта негови специални гости ще са Азис, Галена, Софи Маринова, Деси Слава, Алисия, Константин, Емилия, Фики, Емрах, Zafeiris Melas, както и Таркан бенд и Истанбулския струнен оркестър./show.24-chasa.eu

   

   
   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ