11.1 C
София
събота, май 18, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  „Господарите“ сринаха „Денсинг старс“ с това разкритие за нагла кражба ВИДЕО

  Шоуто за танци „Денсинг старс“ стартира ударно в ефира на bTV, а рекламният клип веднага прави препратка към някои от героите на „Игрите на глада“ и в анчалото всички си помислиха, че родните криейтъри са се вдъхновили от филмовата поредица. 
  „Господарите“ стигна до истината, която е далеч по-отчайваща и показаха нагла кражба, която ще ви потресе. Оказа се, че цялото видео на „Денсинг старс“ е изкопирано от английско шоу, като дори мимиките на героите са имитирани до съвършенство. 

   
  „Звездните участници са по-бляскави от всякога, облечени в оригинални и впечатляващи сценични костюми. В този клип има всичко – красота, пищност, колорит. Истински пир за сетивата, предвкусващи голямо лъскаво шоу. Точно щяхме да поздравим създателят на това цветно видео и попаднахме на промото на английско шоу от 2019 г.“, съскат със зъби „Господарите“, които си умират да разобличават подобни шашми в ефира. 
  И двата клипа започват с дама, която си слага спирала и червило, виждаме и еднаквият грим и костюми, движенията на героите на камерата, декорът, всичко е идентично. Клиповете са като две капки вода. Или сценаристите имат еднакво въображение, или копи-пейства продължава да е любим на някои родни криейтъри. /show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ