23.8 C
София
четвъртък, юли 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен ден днес 28 февруари 2023 г

  Влиянието на Луната ежедневно променя нивото на нашия късмет във всички сфери на живота. Ето защо астролозите препоръчват да следвате нашия лунен календар. Винаги да сме наясно как нощната звезда влияе на живота ни в даден ден.
  Един от навиците на щастливите хора е да планират нещата. Днес Луната ще ни позволи да бъдем малко по-малко благоразумни. В дни като днешния можете смело да действате по предчувствие, спонтанно. Поне ще ви даде усещане за лекота. Дисциплината е важна дори в дни като този, но не е нужно да се ограничавате във всичко. Това е ден на удоволствие, лекота, позитив и удоволствие. Много от нас ще могат да се отърват от черната ивица, като погледнат всички проблеми от различен ъгъл.

  фаза на луната: започва 9 лунен ден, който, както и предишния, ще премине под влиянието на Близнаци. Нарастващата Луна и елементът Въздух е страхотна комбинация, особено през втората половина на фазата на растеж. Днес няма място за тревоги, униние и страхове. Правете каквото искате и правете това, което умеете най-добре.
  Магнитни бури 28 февруари: днес определено не се очакват смущения на земната магнитосфера.

  Какво ще донесе късмет днес

  • комуникация;
  • взаимодействие с другите;
  • познанство;
  • умствена и творческа дейност;
  • разширяване на хоризонтите.

  Какво ще изплаши успеха в този ден

  • прекомерна сериозност;
  • завист;
  • неспособност за прошка.

  Домакински дела според лунния календар

  Влиянието на Близнаци и нарастващата Луна не върви добре с безкрайните домакински задължения. Това не означава, че не трябва да правите абсолютно нищо полезно, но определено не си струва да се преуморявате поради ремонт или чистене. Днес не се препоръчва да стоите дълго време вкъщи. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru съветват да се проветряват помещенията. Ако искате да направите почистване, тогава повърхностното почистване е по-добро. Също така е желателно да се подходи към домакинските задължения с доза хумор и креативност. Креативността ще ви помогне да не скучаете да правите нещо монотонно и посредствено.
  Дрехи и късметчета за този вторник

  В дните на престой на Луната в Близнаци се засилва желанието да „завладеете света” или поне да започнете да действате в полза на своето светло бъдеще. Ето защо днес е възможно и дори необходимо да се носят дрехи от тези цветове, които вдъхновяват и изпълват с увереност, желание за победа. Става въпрос преди всичко за червения оттенък. Жълтите и оранжевите цветове в дрехите също ще бъдат полезни.

  От бижутата астролозите силно съветват да обърнете внимание на златните изделия. Този метал няма да ви позволи да скучаете и да загубите желание да продължите напред. От камъните можете да дадете предпочитание на всякакви минерали от елементите на Въздуха и Огъня: аметист, гранат, циркон, кехлибар.
  Настроение и здраве в 9 лунен ден

  Проблясъците на негативизъм ще отшумят. Хората ще бъдат по-позитивни. Спокойно и предвидимо. Не се отпускайте, като освобождавате негативните емоции. Това няма да ви направи късметлия. Опитайте се да разберете какво ги причинява и как да го промените. Астролозите са сигурни, че днес няма да е трудно да се намери отговорът на този въпрос.

  снимка

  В здравословен план този вторник ще ни се отблагодари с изобилие от енергия. Ако не му дадете изход, пасивно изживяване на деня, той може да се трансформира в негативизъм. Ето защо бездействието днес е строго забранено. Липсата на енергия и сила е знак за сериозни проблеми, които не могат да бъдат пренебрегнати.
  Любов и общуване 28 февр

  Днес много хора ще могат да подобрят микроклимата в семейството. Това ще ви помогне да се сближите и да изградите здрави взаимоотношения, да преодолеете стари оплаквания и да спрете да се карате. Пазете се от прибързани заключения за хората. В дни като този вероятността от кавги и скандали е минимална, но все пак има.

  Ако обичате любим човек, опитайте се да приемете неговите недостатъци. Не критикувайте никого, когото обичате. Бъдете екип с половинката си и се опитайте да работите добре заедно. Това е чудесен ден за срещи и намиране на любов, така че не се страхувайте да поемете инициативата.

  Финанси и работа според лунния календар

  Днес е ден на финансова и трудова активност. Важно е да изключите всичките си страхове, противоречия, тревоги, за да предприемете действия. Днес мнозина ще успеят да станат по-богати или да създадат благоприятни условия за това. Поради Близнаците ще има жажда за познаване на света, придобиване на знания.

  Мнозина ще се интересуват да търсят отговори на вълнуващи въпроси на подсъзнателно ниво. Мнозина ще разберат, че през цялото това време отговорите лежаха на повърхността. Освен това днес е добър ден за творчество, умствена работа. Разрешени са покупки от всякакъв вид.

  Постарайте се да бъдете максимално активни, самоуверени и общителни в този ден. Не се страхувайте да помагате на други хора. Лунният календар ви пожелава много настроение и успех.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ