29.8 C
София
вторник, юли 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 17 юли до 23 юли 2023 г

  Започва нова седмица. Време е да научим от експерти в областта на нумерологията кое число ще управлява света този път и ще управлява енергийните потоци, как това ще се отрази на нашата съдба, късмет и настроение.
  Според експерти тази седмица ще бъде идеална за опити за подмладяване на тялото ви. Практиките, съветите и ритуалите, за които говорихме по-рано, ще ви помогнат в това. Това е важен момент за всички нас. За много хора съдбата и бъдещето им ще бъдат решени. Нумеролозите препоръчват да не заобикаляте предчувствието. Доверете се на интуицията си, за да не попаднете в каша или да излезете по-бързо от трудна ситуация.

  Нумерологично изчисление за седмицата от 17 до 23 юли 2023 г

  За да разберете номера на патрона, трябва да направите прости изчисления. Трябва да добавите всички числа от 17 до 23 и след това да добавите поредния номер на месеца към тях – т.е. 7. Получаваме следното:
  (17+18+19+20+21+22+23)+7=147. 1+4+7=12. 1+2=3.

  Оказва се, че този път то ще е начело номер 3. Това е духовно число, което формира у човека желанието да търси истината. Това е отлично време за духовни практики, търсене на смисъла на живота, самонаблюдение. Сила печели онзи, който се опитва да стане по-добър не само духовно, но и физически. Нищо чудно, че казват, че здрав дух в здраво тяло. Всъщност работи и в двете посоки, така че ако имате физически заболявания, работете върху духовното развитие. Ако не знаете за какво живеете, успокойте тялото си.
  Опитайте се да сте сред хора, ако ви се иска, но не се опитвайте да бъдете център на внимание. Нумеролозите съветват да бъдете по-тихи от водата и да не издавате емоциите си на никого. Прекаленото желание да сте пред всички може да доведе до големи проблеми. Спокойствието е източникът на успех в периода от 17-ти до 23-ти.

  Нумерологични съвети за седмицата 17-23 юли 2023 г

  Бъдете самодостатъчни във всичко, но само не бъдете упорити. Самоувереността и егоизмът не трябва да вървят ръка за ръка. Бъдете независими и авторитарни, но не се хвалете с това и не крещете на всеки ъгъл за постиженията си. Не се страхувайте да изглеждате смешно или нелепо. Нормалните хора все ще видят нещо добро в теб.
  Ако се опитате да унижите или обидите някого, особено като го направите публично, не очаквайте нищо добро от числото 3. Наказанието ще бъде подходящо, но не непременно незабавно.

  Опитайте се да демонстрирате на всички своето достойнство и добри качества, а също така забелязвайте всички добри неща в хората около вас.. В противен случай може да създадете нови врагове. Говорейки за врагове, Тройката ще ви помогне да се справите с тях, но не със сила, а с добро. Опитайте се да покажете желанието си за помирение. Тези, които прощават обиди, ще привлекат силата на числото Три.

  Тройката не обича шумните празници и необузданото забавление. Всичко трябва да е умерено. Това число не е свързано с ексцесии. Тримата не харесват повърхностни хора, които знаят само да се забавляват, грижейки се за „наперения гланц“. Оставете сили за себе си, за неща, които са наистина важни в живота: за близки, за родители, за деца, за творчество.
  Тройката няма да толерира предателство. Живейте според съвестта си и се опитайте да не обиждате хората. Ако нещо не ви харесва, най-добре е да бъдете честни за него. Да, неприятно е, но е по-добре от това да лъжеш и да се преструваш.

  Хората под влиянието на Тройката стават оптимисти, но не и лекомислени, с розови очила на очите. Три раждат истински оптимистикоито искрено вярват в силата на природата, Вселената, Божията доброта, в цялата важност на това, което се случва наоколо.

  Тройката ще ни помогне да разберем, че няма неразрешими проблеми. Възможно е да получите помощ от хората около вас, при това незаинтересовани. Това ще бъде подарък за вашата доброта в миналото. Ето защо числото 3 често се нарича числото на възстановяването на баланса.

  Опитайте се да бъдете искрени, впечатлителни, приятелски настроени. Не крийте своята уязвимост, щедрост и щедрост. Това ще ви помогне да привлечете правилните хора в живота си. Откритите и отговорни хора, които не приемат измамата и фалша в отношенията, ще намерят някой, който ще оцени техните качества. Искрените и мили хора ще умеят да вдъхновяват другите с идеите си и да предават своята визия за света, като ненатрапчиво предават своята гледна точка към събитията.

  Това не е най-добрият момент да се претоварвате и да се опитвате да спечелите всички пари на света. Тройката не търпи бездействието и мързела, но нейната мисия е да напомня на вас и на мен, че има много други важни неща освен парите и успеха.

  Талисмани за късмет за тези седем дни

  Основните талисмани на късмета – неща, дарени от любими хора или сродна душа. Тези, които са свързани с приятни спомени, ще донесат успех и ще подобрят настроението ви.

  Руна Райдо. Това е руната за намиране на правилния път в живота. Ако искате да намерите щастие и да намерите нещо, което ще ви достави удоволствие, нарисувайте руната Raido на лявата си ръка – например на рамото си. Ето как изглежда:

  снимка

  Три е свързано със зоната на здравето в нашата къща. Затова през тази седмица можете да опитате да го подредите според правилата на Фън Шуй. Експертите на сайта show.24-chasa.eu ви желаят успех във всички области на живота. Нека щастието е с теб от първия до последния ден.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ