28.8 C
София
понеделник, юли 8, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 3 до 9 юли 2023 г

  Започва нова седмица, което означава, че е време да разберете кое число ще управлява света в този момент. Нумеролозите казаха как да се държим в периода от 3-ти до 9-ти, за да донесем повече късмет в живота и да заобиколим всички възможни препятствия.
  На много от нас, според прогнозите, ще им липсва жизненост в бизнеса. За да поправите това, можете да използвате шепота на сутрешното си кафе. Също така е важно да се опитате да общувате колкото е възможно повече с хора, които ви вдъхновяват за нови постижения, за смелост и постоянство. Токсичните личности трябва да се пазят и да се заобикалят, в противен случай те могат да съсипят целия ви живот.

  Нумерологично изчисление за следващата седмица

  За да разберете какво число ще управлява нашия свят в периода от 3 юли до 9 юли, трябва да направите обичайните за нас изчисления: да съберете всички дати и след това да добавите към тях поредния номер на месеца – т.е. 7. В резултат на това получаваме следното:
  (3+4+5+6+7+8+9)+7=49. 4+9=13. 1+3=4.

  Оказва се, че този път то ще е начело номер 4. Според различни астрологични и източни прогнози. Тази седмица ще бъде трудна и непредвидима. Четворката олицетворява спокойствието и максималната хармония на небето, земята, водата и огъня. Това е число със специална сила, която не надхвърля позволеното. Четирите ще помогнат за изглаждане на острите ъгли.
  Това число ще ни помогне да спрем да бързаме от една крайност в друга. Опитайте се да не поемате всичко наведнъж и винаги довеждайте започнатата работа до края, изпълнявайте обещанията, дадени по-рано. Фактите ще бъдат повърхностни, а не дълбоки, а също така ще има лека концентрация. Четворката ще ви помогне да се съсредоточите върху един вид дейност и да се концентрирате върху конкретна задача.

  Нумерологични съвети за седмицата от 3 до 9 юли 2023 г

  Опитайте по време на управлението на Четворката проявете повече внимание към себе си, към истинските си чувства и желанияа също и не следвайте общественото мнение. Номер 4 ще ви помогне да контролирате емоциите си.
  Безпокойството, раздразнението и безпокойството, които ни завладяват, могат да имат изключително негативно въздействие върху психичното им здраве. Това може да се прояви в повишена възбуда, емоционално изтощение, психични разстройства, рязка промяна в настроението. Спрете да преследвате нови преживявания и нова доза адреналин. На четиримата не им харесва.

  Опитайте се да оцените адекватно събитията, които се случват в живота, и се съсредоточете върху тези, които са наистина важни за вас.. Няма да са много, така че не хаби енергия.

  Хората, за които няма концепция за дисциплина и организация, се препоръчва да се подобрят в това отношение.. Четиримата ще им помогнат в това. Това число не обича хаоса и безпорядъка – в мислите, в делата, в къщата.
  Всеки, който е изпълнен с луда любов към пътуването и спонтанната смяна на обстановката, промените в местоживеенето и движението, промяната и приключенията, трябва да внимава. Четворката ще ви помогне да стабилизирате ситуацията и да заобиколите проблемите, но само ако не поемате рискове. Спонтанността сега няма да донесе нищо освен проблеми.

  За да хармонизираме живота си, нумеролозите ни съветват от време на време всички от 3 до 9 участват в саморефлексия. Освен това не действайте под въздействието на мощни емоционални импулси. Опитайте се да оцените по-трезво ситуацията и хората, опитайте се да планирате рационално живота си.

  Научете се да обръщате повече внимание на тези хора, които показват топлина и ви дават положително. Ценете тези, които ви обичат и ценят, въпреки цялата ви непостоянство и странности.

  Талисмани за късмет за седмицата от 3 до 9 юли 2023 г

  Платинени бижута. Платината е металът с най-балансирана енергия. По време на управлението на числото 4 то влияе най-благоприятно на нашето биополе. Също така се комбинира добре с минерали като лунен камък, малахит, яспис.

  От дрехите е по-добре да дадете предпочитание на неутралните нюанси на сиво, бежово. Те ще ви спасят от проблеми и няма да оставят психиката ви да се разхлаби под влиянието на негативното настроение на другите.

  Четири ни кара да мислим за бъдещето и да анализираме живота си. Поради тази причина нумеролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru ви съветват да направите списък с желания. Вашата визия за вашето бъдеще може да ви донесе късмет и вдъхновение в този период.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ