9.2 C
София
четвъртък, май 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  С кого си ляга да спи: Любо Киров доверил първо на сестра си голямата си тайна

  Любо Киров има много силна връзка със сестра си Ана, с която през годините са почти неразделни. Двамата винаги са си били взаимна опора и подкрепа както в щастливите, така и в тъжните моменти, пише Уикенд.
  Най-трудният е, когато внезапно губят баща си. След загубата му Любо почувствал отговорността, че вече е мъжът в къщата и трябва да се грижи за майка си и сестра си.

  Певецът настоял родителката им да се премести при тях в София, защото не искал да я оставя сама в родния им Плевен. В столицата тя е по-близо до него и до сестра му Анна, както и до дъщеря й Яна, която му е слабост. Любо все глезил племенницата си и за всичко й угаждал.
  Сестра му е и първият човек, на който Любо признал сексуалната си ориентация. Направил го още като ученик. Изпълнителят в началото се срамувал от това, че е гей – смятал, че хората няма да го харесват и няма да успее да пробие на сцената. След като се открил пред сестра си, тя го прегърнала и заявила: „Знам отдавна! Това няма никакво значение – ти си един прекрасен човек!”.

  Едва години по-късно той разкрил сексуалността си и пред майка си, която също винаги го е подкрепяла.
  Папарак
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ