29.8 C
София
вторник, юли 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 10 до 16 юли 2023 г

  Започва нова седмица, което означава, че номерът на патрона ще се промени. Експертите по нумерология ни разказаха какво ще бъде това число, как ще се отрази на късмета и настроението ни, а също така дадоха полезни съвети за преодоляване на проблемите.
  През тези седем дни много от нас ще успеят да отключат потенциала на съня в себе си. Това няма да е лесна задача, но Вселената ще ни помогне да се справим с нея. В резултат на това ще получите възможност да станете по-щастливи, по-успешни и по-успешни като цяло. Това ще бъде страхотен момент да се опитате да станете по-добри. Ще успеете, ако не се вслушвате в мненията на скептиците и хленчещите.

  Нумерологично изчисление за следващата седмица

  На първо място, трябва да извършим обичайните изчисления за нас – да съберем всички числа на датите от тази седмица и след това да добавим поредния номер на юли към тях – т.е. 7. Ето как откриваме патрон номер. Ето какво се случва:
  (10+11+12+13+14+15+16)+7=98. 9+8=17. 1+7=8.

  Осем начело, което означава, че финансовите потоци ще бъдат по-мощни от обикновено. Този факт е идеално съчетан с повишената енергия на Меркурий. Оказва се, че абсолютно всичко показва, че през тези седем дни трябва да работите повече, да се занимавате с принудителни покупки, да насърчавате бизнеса си, да изпълнявате задълженията си и да изплащате дълговете си. Осем обича, когато хората се грижат за тяхното благополучие.
  Това ще бъде седмица, в която важните финансови въпроси не могат да бъдат отложени. Пазете се от токсични хора и манипулатори. Поради златната треска много хора ще дадат приоритет на финансовия успех пред приятелството, здравия разум, добротата и всичко останало.

  Нумерологични съвети за седмицата 10-16 юли 2023 г

  През тези седем дни интуицията ни ще се изостри, особено в сферата на работата и финансите. Струва си да благодарим на Осемте. Най-умните хора ще бъдат най-успешните. Нумеролозите съветват много впечатлителни хора успокоява чувствата и не възприема всичко, което се случва с враждебност.
  Тази седмица ще стане малко по-трудно за вас и мен да усещаме емоциите и настроенията на другите.това няма да е от полза за сферата на приятелството и любовта. Осмица притъпява желанието да направиш нещо добро за другите. Проблемите и страданието на други хора ще бъдат по-малко важни за много от нас.

  Разчитайте първо на себе си, тъй като ще има много, които искат не да взаимодействат, а да манипулират хората и да ги използват за постигане на целите си. Не е нужно да вярвате на ничия дума за това.

  Сдържаните, лаконични и благоразумни личности ще имат голям късмет. По правило това са типични интроверти. Именно те ще успеят да забогатеят, но екстровертите няма да бъдат толкова податливи на възможни внезапни промени в настроението.
  Опитайте се да бъдете последователни в страстите и целите си. Осем не харесва, когато хората спонтанно променят цели и цели. Следвайте плановете си и не пришпорвайте нещата. Вземете решения обмислено, особено ако са пряко свързани с пари.

  Осем обича хора, които са много пестеливи и благоразумни по отношение на финансите.. Тази седмица няма нужда да бъдете алчни. Не жалете пари за близките си, ако са в много трудна ситуация. Опитвайки се да покровителствате и подкрепяте финансово тези, които се нуждаят от помощ.

  Много е важно да харчите пари за дома си и да създадете правилната, приятна среда в него.. Можете да си купите нещо ново от аксесоарите. Също така е важно да се отървете от ненужните стари вещи. Тъй като те силно блокират финансовите потоци, произтичащи от числото 8.


  Опитайте се да създадете социални контактиако е необходимо. Ако имате уравновесен и спокоен характер, ще ви бъде лесно да спечелите доверието на другите. Трябва да сте гъвкави и да действате според обстоятелствата.

  Талисмани за късмет за седмицата от 10 до 16 юли 2023 г

  Знак за безкрайност. Страничната осмица е един от най-добрите талисмани за късмет и магнити за успех през тези седем дни. Безкрайността представлява силата на Вселената, нейната необятност и щедрост.

  злато. Златните бижута са един от основните символи на богатство и успех. Този метал символизира финансово благополучие и привлича паричен късмет. Дава мотивация. Всичко това върви добре с енергията на Осмицата. Златото върви добре с такива камъни-талисмани като рубин, кехлибар, пирит и други представители на елементите на Огъня.

  червен цвят. Червеното е цветът на победителите. Именно той ще бъде най-важният през тази седмица, но не прекалявайте с него, тъй като може да разпръсне вниманието, а то е изключително важно за представителите на много професии.

  Нека тази седмица ви донесе много приятни и ярки емоции. Нумеролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru силно препоръчват да изберете пътя на доброто и съзиданието. Разрушителният път може да бъде кратък и ефективен, но последствията могат да бъдат много разстройващи. За всеки случай се опитайте да проверите нашия финансов хороскоп. За още повече информация как да действате, за да намерите щастието.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ