19 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Хороскоп за седмицата от 17 до 23 юли 2023 г

  Лятото плавно преминава през екватора. Това не е повод за тъга, защото имаме още месец и половина топлина, любов и ярки емоции. Астролозите ни разказаха какво да очакваме през тези седем дни и как да привлечем повече късмет в живота си.
  Според прогнозите тази седмица ще има цели два дни на ток – 20 и 22 юли. Тези дни ще има мощни аспекти между Марс и Сатурн, както и Слънцето и Плутон. В неделя Венера ще стане ретроградна, така че в последния ден от седмицата се опитайте да не се претоварвате с работа. През тези седем дни Вселената и нощните светила ще помогнат на вас и аз да се отървем от най-ужасните си навици, като станем по-добри. Опитайте се да положите поне малко усилия върху себе си, така че в края на седмицата да почувствате, че времето не е изживяно напразно.

  Овен

  Овенът трябва да има време да укрепи биополето си преди неделя, тъй като енергийните проблеми, вдъхновени от Венера в ретро фазата, могат да станат много забележими още в първия й ден – 23 юли. Овните трябва да се подготвят за период на лек спад на мотивацията и ентусиазма. Предвидливостта не е силна черта на характера на тези хора, но предупреждението на астролозите ще им даде възможност да реагират предварително. Сега е важно да се забавлявате и да работите и да се опитате да направите всичко възможно, за да не остава работа за по-късно. Можете да купувате нови неща, но не прекалявайте.
  Телец

  Телецът тази седмица ще бъде много продуктивен и силен психически, физически. Преди началото на ретро-движението на Венера, те трябва да имат време да направят всички най-важни неща. Обредите за защита от врагове ще помогнат да се избегнат проблеми, защото завистливите хора могат да станат по-активни в понеделник. Както казаха в един филм: „Тези, които не ни обичат, се делят на два вида: глупави и такива, които ни завиждат.“ Глупаците могат да станат по-мъдри, но завистливите хора никога няма да се подобрят, така че е по-добре да се опитате да стоите далеч от тях. Това е добро време за пътуване, промяна на средата, намиране на любов и свързване.

  Близнаци

  Близнаците се очаква да имат много благоприятна, но много динамична седмица с много различни неочаквани събития. Тези хора могат да изразходват повече нерви от обикновено, така че астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru силно препоръчват медитация преди лягане. По-рано запознахме читателите с медитация за добър и здрав сън. За Близнаците е жизненоважно да си починат, защото ако се изморят, следващата седмица ще се превърне в пълен кошмар за тях. Всеки иска да се отпусне, но сега не е моментът за почивка. Трябва да действате, но го правете разумно.
  Рак

  Раците трябва да се страхуват най-вече от токсични хора и манипулатори. Специалните амулети в това отношение ще им бъдат от голяма полза. Темата за партньорството ще бъде напълно разкрита. Раците ще могат да намерят хора, които могат да им помогнат да решат бъдещите си планове, както и които могат да им помогнат да постигнат настоящите си цели в работата и в бизнеса. Отхвърлянето на предложения за помощ би било неразумно. Освен това астролозите силно съветват да не пропускате подробностите. Сега всяко малко нещо има значение. Именно в малките неща ще бъде концентрирано щастието на тези хора.

  лъв

  Лъвовете трябва да започнат да поддържат биополето си силно, тъй като Венера ще спре да прави това в пълна степен от следващата седмица. Например, можете да започнете да правите умерена физическа активност, да почивате по-ефективно, да ядете енергийно здравословна храна. Ако тази благоприятна седмица не започне с най-приятната нотка, трябва да запомните, че във всяка бъчва катран винаги има капка мед. Проблемите от първите дни на седмицата ще се превърнат в големи победи в обозримо бъдеще. Всичко, от което Лъвовете се нуждаят, за да бъдат щастливи, е капка самочувствие. Животът им ще се промени към по-добро, ако не чакат времето край морето.
  зодия Дева

  Девите трябва да започнат да се доверяват на интуицията си. През тази седмица шестото чувство ще бъде максимално полезно и то не само в критични ситуации. Астролозите смятат, че Девите не бива да поемат всички тежести на света. Трябва да си гледате работата. И отделяйте умерено време за проблемите на другите. По-добре е да мислиш за себе си. Здравословен и умерен егоизъм е това, което лекарят нареди от 17 до 23 юли. В същото време Девите трябва да се откажат от стратегията „сами са отговорни за всичко и не приемат чужда помощ“. Да, понякога наистина е по-добре да направите всичко сами, но не сега.

  Везни

  Везните тази седмица ще успеят да преодолеят препятствията, блокиращи привличането на щастието. Много е вероятно да разберат какво им носи негативност и какво ги прави нещастни. Това означава, че Везните ще могат да направят план за действие за бъдещето и да осъзнаят какви са основните им цели. Спасение в трудни ситуации за тях ще бъде някой от близките им. Не отхвърляйте помощта на роднини, приятели, сродна душа. Понякога не можем без подкрепа. Везните наистина имат нужда от помощ в момента, дори и да им се струва, че това съвсем не е така.

  скорпион

  Скорпионите трябва да се опитат да превърнат дома си в място на силата. След възстановяването, автоматичното възстановяване на енергията ще отпадне поради проблеми с Венера, която ще стане ретроградна на 23-ти. Важно е да се подготвите за това събитие, като поставите нещата в ред. Възможно е токсичните хора да се опитат да обикалят Скорпионите около пръстите си. Измамата ще процъфтява, но хората от тази зодия ще могат да се справят с нея. Тяхната естествена проницателност ще помогне за преодоляване на проблемите. Тяхната символика може да озадачи Скорпионите, но няма нужда да търсят таен смисъл във всичко, което се случва.
  Стрелец

  Нощните светила ще помогнат на Стрелеца да се отърве от негативните чувства и мисли и да го направи възможно най-скоро. Време е да се отървете от всичко ненужно. Сега основната задача на Стрелеца е да се покаже от най-добрата страна. За това не е нужно да изскачате от гащите си и да правите грандиозни дела. Достатъчно е просто да бъдете по-добри, по-спокойни, по-отзивчиви. Ако проявите прекомерен егоизъм и агресия, това може да провокира връщането на стари проблеми. Стрелецът не може да живее в миналото. Важно е да гледате в бъдещето, колкото и трудно да е да се откажете от мислите за вчера.

  Козирог

  Нощните светила ще помогнат на Козирозите да се излекуват от психически и физически проблеми. Японската техника, за която говорихме по-рано, ще им помогне да ускорят процеса и да подкрепят звездите с планети. Ярките и положителни емоции от този период ще останат в паметта за много дълго време. Всичко лошо, напротив, ще си тръгне много бързо, без да остави следа. Ето защо астролозите съветват колкото е възможно по-малко да реагираме негативно на неприятните думи и дела на другите хора. Животът може да бъде изпълнен с много приятни противоречия, много от които ще накарат Козирозите отново да повярват в чудеса и късмет.

  Водолей

  Водолеите не трябва да се съпротивляват на промените, които са им подготвили планетите и звездите. Откритото противопоставяне на промените в живота може да навреди на бъдещия успех в любовта и кариерата. Първото нещо, което Водолеите трябва да направят сега, е да се научат да концентрират вниманието си. Шест прости техники и съвета ще им помогнат за това. Астролозите съветват да се заемете само с най-важните неща и проекти, като отложите всичко второстепенно за по-добри времена. Трябва да се отдава голямо значение на вашето здраве и благополучие. Почивката и релаксацията са много важни.

  Риба

  В живота на Рибите могат да се появят много арогантни и не особено приятни хора. Поради тях късметът може да се отвърне от Риби, защото е малко вероятно да се реагира спокойно на техните атаки. Всичко, което хората от този знак трябва да направят, е просто да се абстрахират от негативните мисли, генерирани от токсични личности. В противен случай Рибите могат да изпитат емоционални проблеми. Освен това здравата амбиция и благоразумието ще помогнат на Рибите да останат на повърхността или да станат лидер в някой важен бизнес. Не е нужно да си поставяте трудни цели. По-добре е да се съсредоточите върху нещо приятно.

  Тази седмица е по-добре да се опитате да настроите правилния режим на деня, защото в противен случай ретроградната Венера ще ви създаде много повече проблеми. Пожелаваме ви успех, доброта и щастие през тези седем дни. Вероятността да срещнете късмет по пътя е много голяма.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ