17.4 C
София
понеделник, юни 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 24 юли до 30 юли 2023 г

  Павел Глоба е един от най-обективните и опитни астролози, така че неговите съвети винаги помагат на представителите на всяка зодия да се чувстват спокойни. Това важи за всеки период от време, включително предстоящата седмица.
  Портал тази седмица Мегагороскоп отново сподели с нас мислите на астролога за това какво ни очаква през следващите седем дни. Експертите на сайта show.24-chasa.eu не останаха настрана, давайки някои важни съвети в допълнение към други.

  Овен

  По-добре е Овните все още да не издават тайните си мечти. Определено не трябва да казват на никого за своите тайни. Важно е да оставите амбициите си на заден план и да не крещите за плановете си за бъдещето. Тази седмица ще трябва да научи хората от този знак на сдържаност и предпазливост. Успех ще имат тези от тях, които не се страхуват от самостоятелност и отговорност.
  Телец

  Телците категорично не трябва да нарушават обещанията, дадени по-рано, защото в противен случай могат да се сблъскат със сериозни проблеми в любовта, в работата, в бизнеса. Трябва да се правят компромиси – това е най-добрият вариант за развитие на събитията. По-добре е да отложите важните решения. Може би Телците ще започнат да имат пророчески сънища по-често, защото шестото им чувство ще бъде силно изострено тази седмица.

  Близнаци

  За известно време светът ще спре да бъде една голяма мистерия за Близнаци. Това е време на духовно излитане, учене, поставяне на нови житейски цели и намиране на начини. Трябва да бъдете себе си, но не забравяйте, че е важно винаги да вървите към целта си. За да изпълните една мечта, ще трябва да се научите да си задавате правилните въпроси, като си поставяте правилните задачи. Близнаците е по-добре да избягват грубостта.
  Рак

  Колкото по-често Раците излизат срещу всичко и всички, толкова повече проблеми ще имат. В свободното си време те ще трябва да правят това, което обичат, и да се насочат към хобита. Основното сега е духовното състояние. Останалото все още не е важно. Сериозно подобрение на ситуацията очаква Раците в работата и бизнеса. Тази седмица е по-добре да стоите далеч от хора, които разпространяват слухове.

  лъв

  Постоянството е най-доброто качество на характера на Лъва. Важно е, но дипломатичното отношение също ще ви помогне да достигнете невиждани висоти. На работа и в ежедневието е по-добре да не се страхувате да поискате помощ. Да, понякога е много трудно да се принудите да направите това, но е по-добре да преодолеете гордостта си. На лъвовете може да им се струва, че целият свят около тях прави всичко специално срещу вас, за да ви дразни.
  зодия Дева

  Важно е да запазите самоконтрол и да не се поддавате на импулси на гняв. Нека всичко върви по своя път. Тези седем дни ще укрепят вярата на Девите в себе си, ще ги направят по-морално стабилни. Времето е подходящо за спорт, но умерено. Необходимо е да наблюдавате здравето си, да избягвате хипотермия, особено ако времето сега е променливо. Във финансовия сектор и на работното място си струва да направите решителен и бърз скок напред. Меркурий ще помогне с това.

  Везни

  Възможни са внезапни атаки от врагове, така че Везните трябва да бъдат изключително внимателни. Тази седмица може да разкаже много за бъдещето и за кармата. Може да има и внезапни промени в настроението. Астролозите съветват Везните да останат силни, колкото и трудни обстоятелства да се опитват да ги сломят. Тази седмица ще отвори очите на тези хора за всичко, което се случва наоколо, показвайки бъдещи перспективи и шансове за изпълнение на една мечта.

  скорпион

  Скорпионите по-добре сега да обърнат внимание на това, което ги заобикаля. Останалото все още не е важно. Егоизмът на проблема все още не е точно решен. Това означава, че действайки само в собствените си интереси, можете да загубите късмета си. Периодът от 24 юли до 30 юли е най-добре да се използва в полза на себе си и вашето семейство. Бъдещите планове и амбиции трябва да останат в тайна, така че завистливите хора да не пречат на тяхното изпълнение.
  Стрелец

  Сега е по-добре за Стрелците да се задълбочат в решаването на домашни и семейни проблеми. По принцип. Можете да започнете нов бизнес, да се срещате с хора, да търсите вдъхновение, но е по-добре малко да намалите приоритета на всичко това. Астролозите съветват Стрелците да споделят положителност с тези, които обичат и истински ценят. Това е подходящ момент за съвместна работа и почивка с любимите хора.

  Козирог

  Тази седмица Козирозите трябва да се вслушват в интуицията си. Тя ще ги спаси от проблеми повече от веднъж. Няма да има време да се учим от грешките, така че не трябва да се правят грешки. Много представители на този знак ще могат да видят себе си отвън. Трябва да се възползвате от възможността да станете по-добри, да преодолеете несигурността си. Дори астролозите съветват да планирате всичко предварително.

  Водолей

  Времето е подходящо както за уединение, така и за работа в екип, за общуване, романтика. Можете да отидете на пътешествие, да намерите нови приключения или да се отдадете на домашна рутина сами. Изборът зависи само от самите Водолеи. Основното е, че правят това, което им харесва. Сега няма нужда да поемате допълнителни задължения.

  Риба

  Има един лесен начин да сбъднете мечтите си – това е тяхната визуализация и желанието да постигнете повече. Рибите не трябва да се страхуват от желанията си. Трябва да използвате това време, за да си направите приятна изненада. Трябва да сте по-често на открито, особено сутрин. Дойде време да дадете любов на роднините, втората половина.

  Нашите мечти могат да ни направят по-мотивирани. Не се страхувайте да мечтаете и не се страхувайте от трудностите, защото в някои житейски ситуации те могат да станат добри помощници. Трудностите ни правят по-силни, особено сега. Те ще ви помогнат да отпишете вашите кармични дългове.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ