30.8 C
София
сряда, юни 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Хороскоп 5 март: 3 зодии ги чакат големи проблеми

  ОВЕН
  Няма да е лесно сутринта да започнете сериозна работа. Със сигурност ще ви трябва повече време, за да се съсредоточите, но обстоятелствата ще ви принудят да действате, така че ще се наложи да се концентрирате. Колкото по-рано направите това, толкова по-добре. Не забравяйте, че не е нужно да се справяте с трудностите сами.

   

  ТЕЛЕЦ
  Днес дори онези срещи, от които не сте очаквали нищо, ще бъдат ползотворни. Денят обещава успех в работата ви, ако навреме вземете инициативата и не се страхувате да поемете отговорност. Ще бъде благоприятен от гледна точка на личните отношения. Вечерта е чудесно време за правене на планове с любимия човек.

  БЛИЗНАЦИ
  Днес ще имате повече неща за вършене от обикновено, но с всичко ще се справите, ако не губите времето си. По-добре е да започнете с решаването на най-важните задачи. Сутринта ще бъде особено благоприятна и благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете много. 

  РАК
  Денят ще бъде безпроблемен. Най-вероятно ще се наложи плановете ви да се променят. Може да се случи нещо неочаквано или да трябва да се погрижите за някого. Опитайте се да не прибързвате с решенията. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна по отношение на личните отношения.

  ЛЪВ

  Възможно е днес да успеете да заинтригувате влиятелни хора с идеите си, което ще бъде много полезно, защото ще получите тяхната подкрепа. Ще бъде важно да участвате в професионални събития, като семинари или конференции. Връзките, които създадете днес ще са много важни.
  ДЕВА

  Днес бързо ще намирате общ език с любимите си хора и ще ги разбирате много по-добре. Проблемите, които затрудняваха отношенията ви напоследък, ще останат в миналото. Вероятни са неочаквани срещи с хора, за които не сте чували нищо от дълго време. Внимавайте с финансите си. 

  ВЕЗНИ

  Този неспокоен ден ще донесе много ярки събития, които могат да ви подскажат нови идеи, да помогнат да погледнете по различен начин на това, което ви изглежда познато или единствено вярно. Ще бъде интересно да разговаряте с нови познати. Възможно е те да ви подскажат как да действате, за да успеете с труден проблем. 

  СКОРПИОН

  Няма значение дали се захващате с нещо ново или предпочитате да се съсредоточите върху решаването на познати проблеми. Днес резултатът, във всички случаи, ще бъде отличен. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Денят ще е благоприятен за сделки или покупки.

  СТРЕЛЕЦ

  Началото на деня ще е леко и вдъхновяващо. Добри новини отдалеч, ще са съпроводени с интересни предложения. Те ще ви направят щастливи. Ще имате възможност да се съсредоточите върху онези дела, които ви се струват особено перспективни. Втората половина на деня ще е малко по-напрегната. 

  КОЗИРОГ

  Опитайте се да не се спирате на малките неща сутринта. Това време ще е много по-подходящо за решаване на някои важни въпроси или за започване на сериозни и мащабни дела. Ще бъде значително по-лесно да се разбирате с ръководството или бизнес партньорите. Ще получите необходимата ви подкрепа. 

  ВОДОЛЕЙ

  Бъдете дружелюбни. Днес няма да е толкова лесно да проявите снизхождение към чуждите слабости, но все пак се опитайте да го направите. Отношенията с другите могат да бъдат напрегнати, особено сутринта, когато ще трябва да оправяте чужди грешки. Опитайте се да запазите спокойствие.

  РИБИ

  Днес ще създадете полезни контакти, благодарение на които пред вас ще се отворят нови перспективи. Не е изключено начало на сътрудничество при много изгодни за вас условия и е напълно възможно бързо израстване в кариерата. Връзките, които започват като бизнес днес, могат да прераснат в приятелски или романтични. 


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ