15.8 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Хороскоп за седмицата от 24 до 30 юли 2023 г

  Започва последната седмица на юли. Изпращаме втория месец от лятото, но трябва да го направите правилно. Астролозите разказаха какво ще бъде настроението на нощните светила по това време.
  Венера е ретроградна от миналата неделя. Това може да удари много силно енергията и настроението ни. Това означава, че е време да преминете към правилното хранене, като добавите към диетата си храни, които подобряват настроението и облекчават депресията. Ще има и положителни събития – например преминаването на Меркурий в Дева, което ще бележи началото на нов благоприятен период в деловата и финансовата сфера. Меркурий също ще помогне на вас и мен в ученето, придобиването на знания, ще изостри интуицията и ще ви помогне бързо да намерите общ език помежду си.

  Овен

  Овните може да започнат лека черна ивица тази седмица в една от областите на живота, но в коя, е много трудно да се каже предварително. Единственото нещо, което астролозите могат да кажат със сигурност е, че ако нямаше черни ивици, нямаше да ценим белите. Овните трябва да приемат факта, че много неща може да не вървят точно както биха искали. Да, това не е приятно, но ако се подготвите за такъв ход на събитията предварително. Можете да останете на повърхността.
  Телец

  Сега Телецът в никакъв случай не трябва да разпръсква ресурсите си напразно. Венера е в обратно движение, така че този подход ще бъде изключително неефективен и най-малкото нерентабилен. Трябва да правите само най-важното. Останалото е най-добре да се избягва. Трябва да сте близо до онези хора, които ви помагат да се насладите на малки удоволствия. Това е много важно за Телците, защото радостта през тази седмица няма да се появи спонтанно.

  Близнаци

  На Близнаците им идва все по-добро време за работа, особено за интелектуална и творческа работа. Физическата преумора ще бъде все по-опасна. Близнаците ще бъдат особено успешни в любовната сфера и в семейните дела. Това се дължи на мощния Меркурий, който ви позволява да изпитате истинско удоволствие от простото човешко общуване. Трябва да се научите как да споделяте своите мисли и емоции. Близнаците ги очакват приятни романтични срещи и флирт.
  Рак

  Раковите астролози силно съветват да не прекалявате по отношение на работата. Трябва да се научите как да си почивате и да се отпуснете и да го правите по такъв начин, че да не харчите много пари. Раците трябва да се концентрират върху това, което душата иска, а не да се изисква от някой отвън. В периода от 24 до 30 юли трябва да се захванете с нови неща, както и да потърсите нови увлечения и хобита. Астролозите също съветват Раците да се научат да прощават обиди. Важно е да оставите старите рани да заздравеят и да освободите товара от миналото.

  лъв

  Лъвовете ще бъдат много продуктивни тази седмица в сравнение с други знаци. Като цяло енергията на тези хора леко ще намалее спрямо предходната седмица, но това няма да е критично. Лъвовете трябва да заменят грубата сила с благоразумие, ако искат да вървят напред в бизнеса и работата, но в същото време да не се чувстват изцедени като лимон до края на работната седмица. Също така е по-добре да спрете да поемате няколко неща едновременно. Този подход също ще бъде нерентабилен.
  зодия Дева

  Астролозите на Дева съветват да не провокирате никого към негативни емоции, а също и да не подкрепяте опитите на врагове и недоброжелатели да изведат конфликта на ново ниво. Поради холеричния си характер, за Девите е изключително трудно да не отговорят с негативизъм на негативизма, но те ще могат да се справят с натиска на враговете. Бурните емоции могат да дискредитират Дев в очите на другите. Основният враг на успеха за представителите на този знак е прибързаността и унинието.

  Везни

  При Везни за известно време ще спре интензивната експанзия във всички сфери на живота. Силите ще бъдат много по-малко от обикновено заради Венера. Прекомерният разход на енергия е изпълнен с много силна умора. Възможно е Вселената да иска да се увери, че Везните срещат нови житейски дилеми по пътя си. С голяма вероятност тези хора ще трябва да направят някакъв много важен избор, който ще определи по-нататъшния вектор на тяхното развитие.

  скорпион

  Скорпионите трябва да се опитат да не загубят нищо през този период – загубеното между 26 юли и 30 юли никога няма да се върне. Това се отнася не само за физически обекти като ключове от къща или кола, но и за недуховни неща: любов, приятелство, доверие. Трябва да бъдете по-внимателни и да общувате с другите много внимателно, без да обещавате нищо извън границите. Скорпионите трябва малко да забавят работата. Прекомерната работа ще удари много тежко здравето и настроението ви.
  Стрелец

  Стрелецът може да се опита да пътува, но да го направи по най-евтиния начин – както във финансово, така и в енергийно отношение. Ако изведнъж всичко е лошо сега, тогава трябва да запомните, че тъмната нощ винаги е последвана от ярка зора. Тази ярка зора може да дойде точно след като Меркурий влезе в знака на Дева. Стрелците трябва да показват на света само най-добрите черти на своя характер. В противен случай животът може да се промени много и не към по-добро.

  Козирог

  Първото нещо, което трябва да запомнят всички хора от тази зодия е, че умереността ще им донесе спасение. Важно е да правите всичко по малко, а не да поемате всичко наведнъж. Козирозите трябва да насочат вектора на мислите в правилната посока – към работа, дела. Не забравяйте за семейството. Възможно е някой от близките ви или всички да имат нужда от помощ едновременно. То трябва да бъде предоставено своевременно и без условия. Добротата не трябва да изисква плащане и взаимни услуги.

  Водолей

  Изглаждането на разногласия е това, което Водолеите трябва да направят тази седмица. Ако има някакви проблеми между тях и техните близки, тогава те трябва да бъдат спешно разрешени. Колкото по-скоро Водолеите направят това, толкова по-малко проблеми ще има в бъдеще. Възможно е в живота на представителите на този знак да се появят нови врагове. Не отмъщавайте на недоброжелателите. Ако искате да дразните вреден човек, тогава просто не трябва да бъдете като него.

  Риба

  Тази седмица Рибите трябва да спрат да действат по прищявка. Шестото чувство може да започне да ги подвежда поради проблеми с Венера. Рибите трябва да се стремят да запазят спокойствие и мир. Всяко излизане от себе си може да предизвика вълна от проблеми. Тази седмица можете да се ободрите с помощта на пазаруване. Меркурий ще направи Рибите по-склонни да се натъкват на намаления и добри продавачи.

  От 24 юли до 30 юли думите ще имат огромна сила. Ето защо астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru съветват да го използвате по-често. магически фрази за всеки ден, които привличат щастие. Желаем ви късмет и успех във вашия бизнес.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ