9 C
София
събота, февруари 24, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Тежка сватба във „Фермата“: Женят учителката Теди и плейбоя Жоро СНИМКИ

  Мирис на прясна тор и романтика се понесе из „Фермата“ три седмици преди финала. Един от най-големите любовчии в стопанството, земеделецът Георги от отбор „Елбетица“, драматично падна на коляно и поиска ръката на учителката Теди от „Канатица“.
  Мускулестият участник, който преди това флиртуваше със съотборничките си Ния и Валерия, сега сложи пръстен на ръката на красивата даскалица и я целуна по бузите под викове „Горчиво!“.

  След този подъл номер на жените във „Фермата“ вече нищо няма да е същото  Двата отбора организираха импровизираната сватба, след като Георги и Теодора започнаха да се застояват подозрително дълго на оградата, деляща стопанството на „ад“ и „рай“. Ден след ден двамата се срещаха на дървения плет, говореха си сладко и дори пееха заедно, а след това се разделяха с горещи прегръдки.

  Голям кошмар за Линда от „Фермата“, сряза си крака и се наложи да го… СНИМКИ
  След като дълго ги майтапиха, съотборниците им решиха да ги оженят, сложиха на главата на Теди бял чаршаф, вместо було и я венчаха. „Одобрявам младоженеца, много хубаво момче е, културно, възпитано“, обяви Кенан от „Канатица“, който се вживя в ролята на бащата на булката. „Уцели Жорката. Теди и пее, и готви, и може да го носи, когато се напие. Идилия!“, допълни сервитьорът Андрей от „Елбетица“.

  В понеделник „булката““ ще отиде на елиминационен дуел с дизайнера Сергей от червения отбор. Скоро ще стане ясно кои ще бъдат опонентите им от зеления тим./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ