12.9 C
София
петък, юни 2, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Финансов хороскоп за седмицата от 27 март до 2 април 2023 г

  Хороскопът ни помага да приемем настоящето и да променим бъдещето. Астролозите ни казаха, че във финансовия сектор ще донесе късмет, как да преживеем объркващата смяна на първия и втория пролетен месец и как да преодолеем безпокойството.
  Според прогнозите седмицата ще бъде белязана от нестабилна енергия на планетите. Ще има три негативни аспекта наведнъж – 28, 30 март и 1 април. За финансовия сектор най-опасен е първият на 28-ми, тъй като ще настъпи съвпадът на Меркурий и Юпитер. За да бъде седмицата успешна, важно е да се включите в бизнеса и работата възможно най-скоро, а също така да започнете да използвате специални конспирации и ритуали за привличане на щастие в понеделник. Ако първият ден е успешен, тогава останалите с по-голяма вероятност също ще бъдат продуктивни и благоприятни.

  Овен

  За родените под егидата на Овен звездите обещават много приключения и ярки емоции, особено ако прекарат тази седмица в делова активност, търсене на нова работа. Когато искате да поемате рискове, по-добре е да се въздържате и да не правите глупости. Ако някой предложи да работи върху нещо ново, препоръчително е да приемете предизвикателството, но първо претеглете всичко внимателно. Не забравяйте и за самообучението – тази седмица можете да научите добре нова информация. Много е важно да работиш рамо до рамо с приятни хора. Три сигурни знака ще помогнат да се изчисли човек с отрицателна енергия.
  Телец

  От минусите на този период за Телец могат да се разграничат напрежението, импулсивността и егоизма. Управлявайте финансите си мъдро и внимателно. В работата и бизнеса ще трябва да сте по-гъвкави, особено в отношенията с не най-приятните колеги или клиенти. Тази седмица Телците може да са изключително заети с финансовото си състояние, социален статус и професионални перспективи. Животът на Телците е на път да се промени, както могат да показват пет важни знака. В каква посока ще се насочи, решават самите Телци.

  Близнаци

  Тази седмица Близнаците ще се нуждаят от много сила и енергия, за да се задържат на повърхността. Четири полезни практики ще ви помогнат по-бързо да се заредите с положителна енергия. Близнаците, както всички други знаци, ще се окажат много чувствителни към негативния аспект на Меркурий и Юпитер. Множество дребни финансови и служебни неприятности в началото на седмицата могат да ви разстроят. Самопознанието ще помогне на Близнаците да разпознаят и приемат силните страни на своя характер. Няма нужда да се страхувате от повишена отговорност и работа.
  Рак

  Раците ще се възползват от натрупания житейски опит. Това ще помогне в нови начала и вълнуващи неща, дори ако става дума само за планиране на неща за бъдещето. Може би хората от този знак ще трябва да работят повече, за да поддържат нормална финансова среда, което ще доведе до повече умора. Не се притеснявайте, защото има пет прости начина бързо да върнете изгубената жизненост. Раците са зодии, които обичат стабилността като цяло, така че е малко вероятно да се насладят на следващата седмица. Планетите ще поднесат толкова много изненади, че измереният ход на живота ще бъде нарушен.

  лъв

  Астролозите съветват Лъвовете да изградят правилен дневен режим и да го спазват. Не си струва да работите в режим на многозадачност точно сега, но също така не е нужно да се страхувате от инициатива и отговорни решения. В противен случай съмнението в себе си ще блокира успеха и ще ви лиши от късмет. От 27 март до 2 април за Лъвовете е важно да почувстват, че могат да контролират нещо. Например, можете да започнете, като контролирате мислите си. Лъвовете ще могат да се настроят към увеличаване на доходите и придобиване на богатство. За това ще им помогнат три полезни начина за постигане на финансово благополучие.
  зодия Дева

  За Девата много неща могат да се случат с елемента на изненадата. Например хората около вас ще се държат непредсказуемо. Мрежи от случайни събития ще се преплитат по неразбираем модел и въпреки че положителните промени ще се случват по-често от отрицателните, все още съществува риск да почувствате, че земята се изплъзва изпод краката ви. В тази връзка астролозите съветват Девите да запомнят основните финансови знаци. Също така сега е по-добре да не харчите пари напразно и да не давате празни обещания на никого. Девите трябва да помнят не само силните си страни, но и
  слабости и болезнени точки.

  Везни

  Тази седмица Везните имат две възможности: или да се борят с бъркотията на финансовия фронт, опитвайки се да поправят хаоса, или просто да игнорират всичко, което се случва. Изненадващо, астролозите казват, че в периода от 27 март до 2 април вторият сценарий е много по-добър от първия. Всички промени, въпреки отрицателните планети във вторник, четвъртък и събота, в крайна сметка ще донесат успех, но не веднага, а след известно време в бъдещето. Везните трябва спешно да се откажат от мисли, които лишават успеха, тъй като те могат да се превърнат в техен основен проблем.

  скорпион

  За да увеличат производителността и успешно да неутрализират всички проблеми, Скорпионите трябва да използват конспирации за работа. С тяхна помощ тези хора ще започнат да разбират по-добре своите интелектуални възможности. Ще стане по-лесно да разкриете професионалния си потенциал. Скорпионите, които се справят с предизвикателството и активно запълват празнините в уменията си, като се образоват, ще излязат победители. В края на седмицата Скорпионите може да започнат да се вълнуват. Има вероятност да бъдат привлечени от рискови финансови проекти. Поради това те могат да претърпят материални загуби.
  Стрелец

  Средата и краят на седмицата не са благоприятни за лични инициативи и творчески проекти. По-точно трябва да бъдете по-внимателни в четвъртък и събота. В останалите дни е важно да търсите нова мотивация и да действате. Сега е по-добре да не представяте плановете си на обществеността за момента. През всички дни с изключение на вторник може да ходите в командировки и пътувания, защото са полезни за енергия. Промяната на обстановката ще ви помогне да погледнете живота си от нов ъгъл. Астролозите съветват временно да не се занимавате с твърде трудоемка и сложна работа.

  Козирог

  Тази седмица може да се случи така, че жизнеността, ресурсите и квалификацията на Козирозите да не са достатъчни, за да се справят с възложените им задачи, затова, ако е възможно, по-добре е да си вземете почивка и да се отпуснете както трябва. Алтернативен начин е да се намали натоварването. Можете също така да опитате упражненията за визуализация. Трудностите са трудности, но ако визуализирате успеха, тогава неприятностите ще отстъпят по-бързо. За финансова стабилност е необходимо да се намери баланс между енергията на хаоса и реда.

  Водолей

  Нощните светила няма да могат да укрепят амбициите на Водолеите и тяхното самочувствие. Това означава, че сега не е най-доброто време за търсене на нова работа. Не трябва да се очаква и ръст на доходите, но е възможно да се създадат благоприятни условия за работа. Например, можете да започнете, като преодолеете петте бариери на съзнанието, които ви пречат да забогатеете. Това ще помогне поне частично да реализирате вашите цели и планове. Астрологичните тенденции са неблагоприятни, но Водолеите са силни в това, че знаят как да се адаптират към текущата ситуация и да минимизират щетите.

  Риба

  Рибите трябва да следят събитията, да забелязват важни дреболии, да планират нещата няколко стъпки напред. Планетите могат да принудят Рибите да станат по-щателни и предпазливи от обикновено. Това е изключително важно за запазване и укрепване на техните позиции във финансовата и работната сфера. Тези Риби, които временно са загубили фарватера и не знаят къде да отидат, могат да използват медитацията „Пътят на съдбата“. Някои полезни бизнес и финансови съвети могат да им бъдат дадени от близки, така че не пренебрегвайте помощта им.

  Не бъдете мързеливи тази седмица. Съветите на астролозите за всяка зодия ще помогнат за преодоляване на мързела и апатията. Експертите на сайта show.24-chasa.eu ви пожелават да хванете попътен финансов вятър и да намерите най-добрата стратегия за действие за себе си.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ