19.9 C
София
неделя, май 28, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  „Ергенът“ Евгени поряза Елена и даде последната роза на… СНИМКА

  Снощният епизод на „Ергенът“ отново предизвика бурни страсти и гневни реакции в социалните мрежи, защото за кой ли път се случи неочакван обрат. Случката се разигра по време на среща между Евгени и редакторката Елена, която се случи по негова инициатива в градината на имението.
  По време на разговора брюнетката заяви в прав текст, че смята за крайно несправедливо решението му от предната вечер да пренебрегне дамите на бала и да даде розата, предназначена по регламент за някоя от тях, на Валерия.

  Страшен хейт заля Пам от „Ергенът“! Пухкавата дама се оказа…  „Стана ми малко обидно, че те изгубихме за доста време, а след това се върна при нас, за да вземеш розата и пак изчезна. Там имаше доста жени, които се бориха за теб през целия ден. Като човек, който дава всичко от себе си, се почувствах „открадната“ от Валерия. Тежи ми, че не мога да се смиря над тази ситуация“, не скри разочарованието си Елена.

  Секс в „Ергенът“! Евгени и тази участничка го направили още по време на снимките на шоуто
  Думите й накараха Евгени да се убеди, че тя го харесва и го ревнува, но не намери намеците, че с постъпката си е нарушил всякакви правила, за основателни. В крайна сметка пианистът даде ясно да се разбере, че във формат като „Ергенът“ емоциите не се подчиняват на каквито и да е норми, и е тук, за да слуша единствено сърцето си.

  По време на Церемонията на розата Евгени даде на Елена последната си роза, а студеното му отношение към нея ясно подсказа, че реакцията ѝ не му е харесала. Дали няма да се случи още някоя непредвидена изненада, скоро ще стане ясно, а дотогава сме сигурни, че напрежението между дамите, борещи се за сърцето на най-желания тв ерген в момент, ще доведат до нова порция интриги в имението./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ