10 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Живият Нострадамус смая с теория след слънчевото затъмнение

  Бразилският екстрасенс Атос Саломе направи смело изявление относно ефектите от скорошното слънчево затъмнение.
    

  Според предсказателя това събитие ще отвори пътя за научни изследвания, включително изобретяването на лекарства за рак.

  Но въпреки целия си ентусиазъм, Атос отбеляза, че учените трябва да балансират жаждата си за знания с мъдрост и уважение към природата и живота на нашата планета.
  В понеделник, 8 април, милиони зрители в САЩ, Мексико и Канада успяха да станат свидетели на пълно слънчево затъмнение. 

  Daily Star отбелязва, че по време на пълно затъмнение Луната се плъзга точно пред Слънцето, закривайки го напълно. Здрачът може да бъде достатъчно дълъг, за да замлъкнат птици и други животни и да станат видими планети, звезди и може би дори комети. Небесното явление може да продължи до четири минути и 28 секунди, а теоретиците на конспирацията полудяват по него.
  „Изучаването на затъмнението не е избор, а уникална възможност за учените да наблюдават околната среда на Земята при условия, които имат потенциала да разкрият нови открития в естествения свят. Използвайки това явление като катализатор, изследователите демонстрират своя ангажимент да изучават явления, които се случват по време на събитията.

  Необходимо е да се балансира жаждата за знания с мъдростта и уважението към природата и живота на нашата планета. В допълнение, потенциалното създаване на нови магнитни полета, дори и временни, може да отвори вратата за иновации в области, вариращи от енергетиката до медицината“, каза Атос.
  Саломе вярва, че квантовите компютри могат да имат революционно въздействие в различни области, особено в подобряването на обработката на данни, научните изследвания и разработването на нови материали и лекарства.

  „Тези постижения могат да променят лечението на заболявания като рак, невродегенеративни заболявания, вирусни инфекции, генетични заболявания и резистентност към антибиотици“, добави екстрасенсът.

  Атос Саломе е роден в Клаудио, малък град в щата Минас Жерайс (Бразилия). 
  Гадателят стана известен с предсказанията си, много от които, както твърди, се сбъднаха. Атос смята, че благодарение на своите екстрасензорски способности лесно е могъл да предскаже смъртта на кралица Елизабет II миналата година и покупката на Twitter от Илон Мъск. 

  Мъжът стана водещ специалист в света на парапсихологията. Атос Саломе има над десет години опит като изследовател на паранормални явления и анализатор, както и професионално обучение по парапсихология.

  Той е най-младият известен изследовател на паранормални явления в Бразилия. Той влезе в светлината на прожекторите, след като направи няколко точни прогнози. Една от тях е известната му прогноза за избухването на пандемията от COVID-19 през 2020 г., която той сподели с известен пастор чрез месинджър през 2012 г. 


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ