8.9 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  ТОП КРИМИНАЛНО: След убийството на съдружник привикаха Нико Тупарев и в СДВР

  Потвърдено! Тв продуцентът Нико Тупарев и съпругата му Екатерина Тупарева са извикани и в СДВР заради организирането на поръчково убийство на техен партньор, за което Narod.bg алармира пръв.
  Известният телевизионен продуцент Никола Методиев Тупарев, който стои зад популярни шоу формати по Нова телевизия и bTV като „Ергенът”, „Биг брадър”, „Денсинг старс”, „Стани богат” и много други, заедно с жена му – собственичката на рекламната агенция „Огилви София” ООД Катя Тупарева, преди дни са разпитвани в Софийската градска прокуратура за мократа поръчка.

  Сега, обаче, в условията на неотложност, двамата са привикани от криминалисти и в Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), за да дадат показания за организиране на поръчково убийство на партньор на Нико Тупарев, с когото продуцентът имал текущи правни спорове.
  Достоверни източници потвърдиха, че двамата са привикани незабавно в службите и им е съставен предупредителен протокол, като получената информация е изпратена по служебен път в прокуратурата за последващи действия.

  Странно, но факт – актуалното местоположение на Тупарев и Тупарева към момента не е известно. Потърсихме ги за коментар, но не отговарят на телефоните си.
  Службите разследват данни за мокра поръчка, която Нико Тупарев и жена му Катя дали на силова групировка с цел физическо посегателство върху техния партньор.

  Мотивът на милионерите било нежеланието на съдружника на Нико Тупарев да напусне много печелившият им общ телевизионен бизнес, от който Тупарев искал принудително да го отстрани.
  По мнение на експерти въз основа на публични документи Нико Тупарев печели на годишна база чрез мрежата си от свързани фирми „Олд Скул” ЕООД, „Еф Хикс Камера” ООД, „Републик ъф Кънтент” ООД, „Ту бай Ту” ООД и „Българиан Филм Продъкшън Сървисис” ЕООД от работата им в националните телевизии bTV и Нова между 4 и 7 милиона лева на година.

  Именно тлъстите печалби станали причина за желанието да бъде отстранен дългогодишният му партньор.

  Прегледана: 146

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ