5.9 C
София
петък, ноември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Миризливи бомби полетяха във „Фермата“ СНИМКИ

  Ужасно миризливо и мръсно изпитание стресира участниците във „Фермата“. Риалити героите трябваше да бъркат с голи ръце във воняща купчина тор, да оформят „бомби“ от нея, да ги връзват в парчета плат и да ги мятат в кошове.
  след старта на играта двата отбора забравиха, че са гнусливи и из стопанството полетяха смрадливи бомби. „Ла*ната навътре в купчината са по-мокри и по-тежки, затова се разрових в дълбокото“, обясни операторката в кол център Иванка от „Канатица“.

  Драма с учителка във „Фермата“, на системи е, а я пращат на… СНИМКИ  Благодарение на нейната техника и на бързината на съотборниците й, червеният тим безапелационно спечели битката. Победата му осигури важна привилегия – да се махне от ужасните условия на „ада“, където живя три седмици и да се засели в перфектния „рай“.

  Ужас! Участничка колабира във „Фермата“ СНИМКИ
  „От гетото отидохме в „Бевърли Хилс“, коментира земеделецът Кенан, след като той и съотборниците му се настаниха в красивата къща с удобни легла, чисти бани и много храна. Загубилите „Елбетица“ пък ще трябва за пръв път да живеят в мизерия и да спят на голи пружини. „Чувствам, че играта сега започва. В отбора някои хора вече са изнервени, но се надявам да потушим страстите“, каза актрисата Валерия от зеления тим.

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ