10.5 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Майката на д-р Неделя Щонова се появи в „Денсинг старс“ и й поиска прошка за…. СНИМКА

  В последния епизод на „Денсинг старс“ всички участници трябваше да посветят танца си на свой любим човек. Д-р Неделя Щонова показа майка си и именно заради нея танцува на последния лайф.
  „Тя ме вдъхнови да бъда майка. Копнеех да имам дете и цели 10 години очаквах това да се случи. Думата бездетна е като косачка, раздробява те, но майка беше до мен и ми казваше да вярвам. И чудото стана! Ясно помня деня, в който разбрах, че съм бременна – 8 октомври 2004 г.“ – призна Неделя Щонова.

  Тя добави, че между 200 и 300 хиляди двойки чакат да станат родители и ги призова да вярват в чудеса, да се доверят на своя лекар.
  Майката на д-р Щонова бе в залата и поиска извинение за спартанския начин на възпитание, при който наказанията са били лишаване от репетиции по балет.
  „Усетих малкото момиче в танца, което после става жена. Силна емоция, но имаше повече подскачане, догонване на музиката и един друг, имаше небалансирани неща“ – коментира Галена Великова.

  „Поздравявам ви за визията! Много експолозивна хореография, емоцията надделя и беше малко хаотично. Трябва повече прецизност“ – бе оценката на Франциска Йорданова.
  Нейният съпруг Томаш Папкала сподели, че точно наобратно е видял нещата.

  „Сакрална и разтърсваща история за всяка жена, която иска да бъде майка. Бяхте много красиви. Неделя носи качествата на балерина“ – добави Илиана Раева./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ