10.8 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Изгонената от „Ергенът“ Милена просълзи с тези думи

  Може би най-харесваната дама от всички участнички в този сезон на „Ергенът“ Милена, разказа откровено за преживяванията си по време на престоя в имението на любовта. Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване. Това, което ти се случи тук е голям трамплин. Намери начин да потърсиш себе си.
  С много мили чувства и благодарност към него говори Милена откак е вън от предаването.

  „Благодаря ти за достойното поведение, Алек!“, , каза тя. 
  За останалите сподели: „Разбрах, че красотата е в разнообразието. Срещнах различни момичета, с които трудно бих се срещнала във всекидневния си живот. От всяка научих по нещо“. 
  Въпреки всички неволи, тя не казва една лоша дума за никоя от тях. Майка й била скептично настроена към нейното решение да участва, но все пак получила нейната подкрепа.

  „И двете със сестра ми знаят, че аз се притеснявам. Но ме подкрепиха, защото разбраха, че ми е истинска мечта да срещна любовта. Чувайки поканата за една приказка, която може да завърши с щастлив край, беше добро предизвикателство за мен“. 
  Преди 2 г. и половина Милена губи баща си. Това бил най-трудният момент в живота й. Споделя, че той е бил много толерантен човек и е сигурна, че е щял да я подкрепи и да се радва за нейното представяне. 

  „С него винаги сме се разбирали. Духовното общуване между нас беше огромно. Той щеше да ми каже – ако така го почувстваш, направи го. Най-големият ми страх винаги е бил да говоря, да се покажа пред камера. Това е абсолютно невъзможно! Не бих казала, че съм свикнала, но беше предизвикателство. Направих го в името на любовта. Видя ми се голям шанс“, твърди още тя. 
  Това видяха за нея и зрителите, тъй като подкрепата от тяхна страна е широка. „Миленка, ти си моята фаворитка, ти се представи супер достойно Ти си един страхотен човек“, „Най-готиното момиче и най-истинският човек в „Ергенът“, са само част от позитивните коментари./show.24-chasa.eu

   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ