10 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Екстра Нина скочи на Диона и Дебора: Как може да сме толкова прости?!

  Мъртвопияната фолкпевица Дебора, която катастрофира наскоро с автомобила си, а преди това и хванатата да шофира след употреба на наркотици нейна колежка Диона отприщиха вълна от реакции и от други популярни личности.
  Фолкпевицата Екстра Нина, например, не може да си намери място от възмущение, защото според нея по този начин лесно всички се слагат под общ знаменател и после е много трудно да се направи разликата.

  Стрелят се пред очите на Екстра Нина, мутра иска да я отвлече
  „Аз един път само в живота си съм пила като ученичка. Никога не съм взимала наркотици. Не пуша цигари и не разбирам защо хората го правят“, казва ветеранката на лекия жанр и е достатъчно откровена да си признае и собствените прегрешения, макар и те да нямат нищо общо по ръст с гореспоменатите.
  Според Екстра Нина постъпки като на Дебора и Диона са равносилни на подигравка със собствения им живот и с това, което става в света. Певицата смята, че случаите с двете заловени попфолк изпълнителки влияят на целия бизнес.
  „Всички питат как можем да сме толкова прости. Това не е приятно за никого в нашия бранш“, категорична е Нина./show.24-chasa.eu

   

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ