9.7 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Актьорът Дънди развърза езика си и развенча един голям мит, свързан с Мария Бакалова БЛИЦ TV

  Актьорът Даниел Пеев – Дънди отпадна от състезанието в „Денсинг старс“ и реши да каже цялата истина за участието си във формата и живота си извън него в подкаста „Не съм такъв човек“.
  Най-накрая реши да проговори за Мария Бакалова и слухът, който свърза двамата. Забавният актьор говори открито за колежката си и истина ли са слуховете за тяхното минало. 

  Нямаше как в разговора да не се прокрадне и темата за несправедливото отпадане на Филип Буков от шоуто и нападките от страна на Илиана Раева към него. Дънди застава плътно до своя колега и е категоричен, че Раева е наклонила везните на публиката да не гласува за него. 
  За първи път разказва как са го поканили да се включи в сериала „Съни бийч“ и как от епизодична роля са пренаписали сценария и са му дали водеща роля, а след това и специален сериал за живота на пиколото Жоро. 

  Говори се, че Дънди винаги е имал красавици за гаджета и нямаше как да не си поговорим и на тази тема, а той ни разказа и за брат си и менкали ли са си гаджета като по-малки. 
  Цялото видео с любопитните истории на Дънди гледайте още сега: 

   
   

   
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ