17.8 C
София
вторник, април 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Трик: Пералнята свети от чистота за секунди с този метод

  Категорично има дами, които обожават чистенето и то е фанатичната им страст. Те си падат по бърсането на прах, търкането на различни повърхности, чистенето на печката и котлоните от загоряло. 
  Тези грешки при чистене могат да ви струват здравето!

  Има и други дами обаче, които дали поради липса на време или просто, защото предпочитат да прекарват свободното си време по друг начин, не обичат да вършат кой знае колко домакинска работа. 
  Тя обаче не чака, а ако не почистваме редовно повърхностите, те бързо ще се занемарят и съсипят. 

  Как ще се почувствате, ако ви кажем, че има безкрайно лесен начин пералнята ви буквално да свети. Всичко става само за няколко минути и тя се почиства буквално сама. Вие ще може да се отпуснете някъде и спокойно а си пиете кафето. 
  Да, звучи прекалено хубаво, за да е истина, но реално е. 

  Ето как да забравите за ежедневното чистене и къщата ви пак да бъде подредена
  Трябва да забравите за скъпите препарати, които повечето дами използват. Те са агресивни не само към кожата ви, но и към повърхностите. Не ви трябват дори никакви гъби за почистване. Тайната е другаде. 

  В социалната платформа „Инстаграм“, плъзна много интересно видео, на което жена решава да почисти пералнята си с нов метод. За целта ви трябва един лимон, паста за зъби и сода за хляб.

  Режете лимона през средата, слагате малко от пастата за зъби върху него и го пъхате в пералнята. 
  От пастата поставяте малко върху вратата, а след това и при гуменото покритие. Там обаче изсипвате и содата. След това затваряте пералнята и я пускате на най-краткият 15-минутен режим. 

  Докато тя върти вие може да се заемете с друга част от почистването или просто да седнете и да изпиете едно кафе. Когато свършите пералнята ви буквално ще свети.

  Повече може да видите във видеото:

  А вие ще пробвате ли този трик? /show.24-chasa.eu

  Харесайте show.24-chasa.eu и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ